Facetime PC Download
tafel de schoolinrichter
tafel de schoolinrichter
tafel de schoolinrichter

Ruckus

De tafel Ruckus is een echt juweeltje. Niet alleen omdat de tafel een eigentijds design heeft, ook omdat deze de optie heeft om hem in hoogte te verstellen. KI heeft de tafel ontworpen met meerdere doelstellingen. Veel bewegingsvrijheid voor de leerling en student zien zij als belangrijke factor. Daarnaast stond bij het ontwerpen van de Ruckus een minder schools design centraal. Het doorbreken van het standaard is absoluut gelukt. Past dat in uw onderwijsinstelling?

In hoogte verstelbare tafel zorgt voor de betere werkhouding van de leerling

Het aanpassen van de hoogte van je werktafel kan erg handig zijn wanneer meerdere leerlingen per dag aan de zelfde tafel zitten. Leerlingen kunnen behoorlijk van lichaamslengte verschillen. De afstand tussen zitvlak en tafel is vaak vast gesteld op 30 cm. Echter dit kan natuurlijk verschillen, kijkend naar de lengte van het bovenlichaam. Zo wie zo zit er verschil tussen man en vrouw. Bij de tafel Ruckus is het een fluitje van een cent om de tafel te laten zakken of een stukje hoger te zetten.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login