Producten: Tafels

Filter op:

Tafels

Leerlingentafel

Groeien en de ontwikkeling van het lichaam van een kind is het geen we direct in beeld hebben wanneer keuzes gemaakt moeten worden voor nieuw schoolmeubilair. En terecht. De verhouding tussen stoel en tafel is daarbij aspect nummer 1. Bewegingsvrijheid van het kind speelt ook een rol. De Schoolinrichter geeft daarnaast ook de voorkeur aan sfeer, daar waar de leerling, in onbewust zijn, zich prettig voelt.

Sta/zittafels

Staan of zitten? Waar geef jij de voorkeur aan? Wellicht beter dat je uit beide kunt kiezen. Het onderwerp “zitten is het nieuwe roken” heeft teweeg gebracht dat er meerdere oplossingen bed ontwikkeld zijn. Zeker om afwisselend te zitten en vooral te staan. Neem onze Tower tafel in combinatie met de Postura+ High Chair. Uitermate geschikt als leerlingentafel, en natuurlijk ook inde uitvoering voor de leerkracht. De tafel heeft een groter oppervlakte en is voorzien van schaambord. Tailor made functionaliteiten toevoegen is natuurlijk mogelijk: denk aan stopcontact met usb ingang. Meerdere keuzes hebben we voor een hoge stoel met meer comfort.

wil je meer lezen over de gezondheidsaspecten? Lees dan Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Kantinetafels

Het is een logische keus. Tafelbladen met HPL toplaag voor aula’s, kantines en andere publieke ruimtes binnen het onderwijs. HPL heeft een uitermate dicht oppervlaktestructuur waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en het predicaat hygiënisch verdient. Daarnaast is het materiaal hitte en vochtbestendig, duurzaam en slijtvast. De hoge kras- en stootvastheid maakt het des te meer dat HPL leerlingproof is. Het maakt de Schoolinrichter gelukkig dat HPL milieuvriendelijk is. En aangezien een kantine er sfeervol uit moet zien, leveren wij HPL in duizend en één kleuren.

Computertafels in het onderwijs

Zeg je computertafel, dan zeg je functionaliteit!. Wegwerken van kabels tot geïntegreerde stopcontacten: het zijn de standaard wensen. En ja, we hebben een standaard assortiment. Desondanks vragen computerlokalen meestal om maatwerk. Samen met onze partners realiseren we de oplossing. Hebben jullie al wel eens gedacht aan een sta/zit oplossing. Uit onze ervaring, weten we dat computerzalen zich zeer goed lenen voor staand leren en werken. Afwisselend natuurlijk, want hoge stoelen adviseren we ook!

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!