Facetime PC Download

Producten: Tafels

Filter op:

Tafels

Leerlingentafel

Groeien en de ontwikkeling van het lichaam van een kind is het geen we direct in beeld hebben wanneer keuzes gemaakt moeten worden voor nieuw schoolmeubilair. En terecht. De verhouding tussen stoel en tafel is daarbij aspect nummer 1. Bewegingsvrijheid van het kind speelt ook een rol. De Duurzame Schoolinrichter geeft daarnaast ook de voorkeur aan sfeer, daar waar de leerling, in onbewust zijn, zich prettig voelt. O ja en we heten niet voor niets De Duurzame Schoolinrichter: de Tafels met bamboe blad en poten zijn natuurlijk ecologisch volledig verantwoord.

De Vergadertafel

In alle soorten en maten. Dat is wat je kan zeggen over vergadertafels. Het merendeel maken we dan ook op maat. Geleid door de wensen van de klant, vaak is de beschikbare ruimte of de grootte van team maatgevend, vervaardigen we uit diverse materialen tafelbladen in iedere vorm. Ovaal, ellips, rechthoekig, rond of vierkant: alles is mogelijk. Veelal verwerken we berken multiplex, al dan niet met HPL afwerking, en bamboe. Ook een combinatie van beide: berken multiplex met Bamboo Diamond toplaag.

Toch, zitten doen we meer dan genoeg. Een situatie creëren waarbij je staand kunt vergaderen, prediken we al geruime tijd. Tafels op een hoogte van plusminus 106 cm zijn ideaal voor staande scrums, wat resulteert in meer activiteit, meer dynamiek. En wil je meer lezen over de gezondheidsaspecten? Lees dan Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Is de lerarentafel en bureautafel?

Bureautafels kunnen we in alle vormen en maten leveren, met ieder gewenste poot, en met functies in overvloed. Maar wat is nu het verschil tussen een bureau en een lerarentafel? Wellicht zijn de verschillen niet zo schokkend. En niet altijd 1,2,3 voor de hand liggend. De regelmaat van vernieuwing ligt in het onderwijs een stuk lager dan in het bedrijfsleven. Dat betekent dus andere eisen aan duurzaamheid en of het design de geest der tijd doorstaat. En qua uitstraling mag het zeker verbonden zijn met de leerlingensets in het lokaal. Lerarentafels ontwerpen de Duurzame Schoolinrichter met een schaambord: een verticale plaat aan de leerling-zijde. Veel rustgevender en discreter voor de rok dragende juf. En zo kunnen we ook inspelen op de behoefte van bewegingsvrijheid. Hoe vaak verplaats een leerkracht zich per lesuur?

Kantinetafels

Het is een logische keus. Tafelbladen met HPL toplaag voor aula’s, kantines en andere publieke ruimtes binnen het onderwijs. HPL heeft een uitermate dicht oppervlaktestructuur waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en het predicaat hygiënisch verdient. Daarnaast is het materiaal hitte en vochtbestendig, duurzaam en slijtvast. De hoge kras- en stootvastheid maakt het des te meer dat HPL leerlingproof is. Het maakt de Duurzame Schoolinrichter gelukkig dat HPL milieuvriendelijk is. En aangezien een kantine er sfeervol uit moet zien, leveren wij HPL in duizend en één kleuren.

Computertafels in het onderwijs

Zeg je computertafel, dan zeg je functionaliteit!. Wegwerken van kabels tot geïntegreerde stopcontacten: het zijn de standaard wensen. En ja, we hebben een standaard assortiment. Desondanks vragen computerlokalen meestal om maatwerk. Samen met onze partners realiseren we de oplossing. Hebben jullie al wel eens gedacht aan een sta/zit oplossing. Uit onze ervaring, weten we dat computerzalen zich zeer goed lenen voor staand leren en werken. Afwisselend natuurlijk, want hoge stoelen adviseren we ook!

Sta/zittafels

Staan of zitten? Waar geef jij de voorkeur aan? Wellicht beter dat je uit beide kunt kiezen. Het onderwerp “zitten is het nieuwe roken” heeft teweeg gebracht dat er meerdere oplossingen bed ontwikkeld zijn. Zeker om afwisselend te zitten en vooral te staan. Neem onze Tower tafel in combinatie met de Postura+ High Chair. Uitermate geschikt als leerlingentafel, en natuurlijk ook inde uitvoering voor de leerkracht. De tafel heeft een groter oppervlakte en is voorzien van schaambord. Tailor made functionaliteiten toevoegen is natuurlijk mogelijk: denk aan stopcontact met usb ingang. Meerdere keuzes hebben we voor een hoge stoel met meer comfort.

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login