Facetime PC Download

Berken Multiplex tafelbladen 25mm

De meest ideale houtsoort voor het onderwijs is absoluut berken multiplex. De eigenschappen zoals stootvastheid, homogeniteit en splintervrij komen goed van pas als je hout tot tafelbladen verwerkt. Berken multiplex laat zich ook gemakkelijk CNC verwerken. We leveren dan ook iedere gewenste vorm. Ovaal, a-symmetrisch, ronde hoeken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

HPL afwerking zorgt voor extra duurzaamheid.

Een HPL afwerking van het berken multiplex resulteert in een hogere stootvastheid, krasvastheid en hpl is gemakkelijk schoon te maken. De levensduur en het gebruikersgemak van het schoolmeubilair gaat daardoor aanzienlijk omhoog. HPL is er in 1001 kleuren te verkrijgen.

Veel voorkomende maten die geleverd worden zijn:

70×50 cm
80×80 cm
100×80 cm
120×60 cm
140×70 cm
160×80 cm
180×80 cm
200×80 cm
200×100 cm
120×120 cm 

De maten gelden voor berken multiplex tafelbladen, berken multiplex met HPL toplaag, en onze Bamboo Diamond tafelbladen.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login