Facetime PC Download

Producten: Stoelen

Filter op:
Wis allés

Stoelen voor het onderwijs

Schoolstoel: onze expertise!

Een stel poten, een zitting en een rugleuning: en je hebt een schoolstoel. Zo denkt De Schoolinrichter er niet over! Speerpunten zijn de ergonomie, zithoogtes, zit houding, veiligheid, materiaalkeuze en past het product in een circulaire economie. O ja, en een mooi design mag er natuurlijk ook niet aan ontbreken. Het zal u verrassen dat we een mooie stoel, die goed zit, op de juiste hoogte en ook nog eens duurzaam, voor concurrerende prijzen kunnen leveren. Op sommige van deze stoelen geven we zelfs 5 tot 20 jaar garantie.

Leidsterstoel in optima forma

Waarom heet het eigenlijk een leidsterstoel? Gevalletje positieve discriminatie? Kleuterleiders zijn er volop. Wat we in ieder geval zeker weten is dat een bureaustoel niet gelijk is aan een leidster stoel. De stoel moet goed in hoogte verstelbaar zijn, echter de stoel mag geen plekken hebben waar vingertjes in bekneld kunnen raken. En wat handig is, achterstevoren op de stoel zitten terwijl je comfortabel op de rugleuning kan leunen. De stoel Ergo+ is de stoel waarmee je iedere leerkracht, leiders en leidsters wilt verrassen.

Conferentiestoel:

Ken je dat? Je zit in een zaal vol met medegeïnteresseerden een presentatie bij te wonen, en vervolgens wil je zitvlak niet meer op de stoel vertoeven. Comfort en ergonomie van een conferentiestoel is net zo belangrijk als die van een vergaderstoel. Echter van die laatste schaft de ondernemer maximaal eens 20 stuks aan, terwijl van een conferentiestoel veel al boven de 100stuks nodig zijn. Investeren dus. Beide speerpunten, comfort en budget, hebben we goed in het vizier. Goed stapelbaar, en vervolgens snel verplaatsen en het koppelen van de stoelen is een vanzelfsprekendheid.

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login