R&S Second Life

Refurbishing of wel revitaliseren van meubilair”
Soms hebben uw interieurproducten méér nodig dan alleen onderhoud of een schoonmaakbeurt!

R&S Second Life geeft kwaliteitsschoolmeubilair een nieuw uiterlijk door middel van schuren en opnieuw lakken van houten meubilair, het opnieuw poedercoaten van het onderstel of vervanging van tafelblad, zitting en/of rugleuning tovert u in een handomdraai een compleet nieuwe look zonder dat u een totaal nieuwe inrichting hoeft aan te schaffen. De meubels lijken nieuw en staan garant voor opnieuw jarenlang comfort. Mogelijkheden zijn onbeperkt.
In het kader van kostenbesparing en streven naar duurzaamheid, kiezen gebruikers steeds vaker voor het hergebruik van het bestaande schoolmeubilair. Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij de uitvoering van deze gedegen opknapbeurten bij een plaatselijk re-integratie bedrijf ondergebracht. Wij geven zo nieuwe waarde aan afgeschreven producten en werken we samen aan de toekomst.

R&S biedt deze vorm van dienstverlening aan om onze visie op hergebruik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid concreet inhoud te geven. Kwaliteit & design met een lange levensduur zoals u dat van ons gewend bent. Wij denken graag met u mee.

Enkele voorbeelden van refurbishing zijn: Schuren en lakken van uw houten meubilair. Het vervangen van de bureau- en tafelbladen, zittingen, rug delen of het her-stofferen van stoelen. Ook het opnieuw poedercoaten van bestaande onderstellen, kasten, lockers en rolcontainers in diverse RAL kleuren behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Koopjeshoek