Inrichting kleuterklas bij het St. Bonifatius

“Samen leren en leven met lef; wanneer onze kinderen de school verlaten is hun rugzak goed gevuld om met zelfvertrouwen de wijde wereld in te trekken!”

Een plek om elkaar te ontmoeten

Het St. Bonifatius is een kleurrijke en positieve school, waarin een veilige en rustige leeromgeving hoog in het vaandel staat. Tegelijkertijd wil de school saamhorigheid en een bruisende gemeenschap creëren. Samen met het St. Bonifatius hebben wij gekeken naar de kleuterklas inrichting. Natuurlijke materialen en speelse vormen voeren hierin de boventoon. Om een fijne sfeer te creëren hebben wij in de kleuterklassen gekozen voor ronde banken. Deze banken staan centraal gepositioneerd in de klassen en vormen een cirkel waar leerlingen samen kunnen komen. Op deze manier start de klas de dag gezamenlijk en voelen de kinderen zich met elkaar verbonden. Een andere ware blikvanger in de inrichting van de kleuterlokalen is de unieke Klavertafel. Ontworpen uit ronde vormen met speelse poten, gemaakt van hout dat uit 100% verantwoord beheerde bossen komt (FSC-keurmerk). Dit geldt ook voor onze houten kleuterstoelen, krukken en kleutertafels die de invulling compleet maken.

"We zijn enorm blij met ons nieuwe meubilair van de Schoolinrichter! De verscheidenheid, de natuurlijke materialen en een bestelling op maat, maakt dat wij volop genieten van onze nieuwe inrichting. De samenwerking met de Schoolinrichter was prettig. De korte lijntjes en het meedenken hebben wij als team als zeer prettig ervaren :-)."

Liesbeth Sterk, directrice St. Bonifatius

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijf op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!