Het leerplein bij de Wijzer Arnhem

Flexi-plex: het flexibel ingerichte leerplein

Het concept

Bij de Wijzer hebben wij met het concept Flexi-plex de balans gezocht tussen duurzaamheid, speelsheid en flexibiliteit. We hebben hierin gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren met een afwisseling van warm rood. Hierbij hebben we gekeken naar hoe de leerling zich beweegt in de ruimte en welke kleuren er terugkomen in het klassieke gebouw. Tijdens het proces hebben we nauw samengewerkt met de school en haar leerlingen om tot deze multifunctionele werkplek te komen.

Met het leerplein Flexi-plex hebben wij een ruimte gecreëerd waarin leerlingen zich terug kunnen trekken. Zo kunnen ze een boekje lezen in het leeshuisje en zelfstandig of met klasgenoten werken aan een project bij de bamboe statafels, of aan de chill- en zittafels. Deze multifunctionele werkplek biedt erg veel mogelijkheden voor leerlingen!

Het leerplein bij de Wijzer Arnhem

"Fijn bedrijf, mensen denken met je mee en komen met leuke creatieve ontwerpen. In onze school zijn leuke frisse werkruimtes gemaakt, waar kinderen elke dag met plezier kunnen werken, leren en spelen."

Anneke Smits, directrice basisschool de Wijzer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijf op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!