Visie

R&S De Schoolinrichter gelooft in goede ergonomie. Goed zitten, in de juiste verhouding, is de basis voor goede focus en ontspanning. In onze collectie hebben we daarom verstelbare tafels en stoelen, waardoor elk leerlingen set te personaliseren is. Voorlopend op de vraag vanuit de scholen, hebben wij statafels in onze collectie, zodat het “zitten” afgewisseld kan worden met “staan”.

R&S De Schoolinrichter gelooft dat de toekomst zit in een eigentijdse schoolomgeving in combinatie met een Scandinavisch natuurproduct. Deze producten hebben uiteraard een trendy design en zijn van hoogwaardige, duurzame kwaliteit.

R&S De Schoolinrichter gelooft in hergebruik. Door verandering van schoolvisie of andere inrichtingswensen kan het zijn dat de huidige meubels er niet goed bijpassen. In kader van kostenbesparing en streven naar duurzaamheid, bieden wij refurbished schoolmeubels aan.

R&S De Schoolinrichter gelooft in samenwerking. Wij zijn een klein, hecht team die gelooft in de visie van R&S De Schoolinrichter en dit uitdraagt. Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid werkt R&S samen met een plaatselijke re-intergratie bedrijf. Zij voeren de gedegen opknapbeurten uit onder de naam R&S Second Life.
In kader van ecologie, natuurproduct, duurzaamheid en samenwerking is R&S de partner van 
EcoWoodDesign.