Wie zijn wij?
Wij zijn R&S de Schoolinrichter BV en wij vertegenwoordigen in Nederland de grootste school toeleverancier van Europa, namelijk HABA Werfritz. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de schoolinrichting en vanaf 2018 leveren we ook rechtstreeks aan scholen buiten Arnhem.

Wat betekent dit?
Wij bestaan uit een klein team, namelijk Marco, Taco, Rob en Amanda. Hierdoor is de schakel kort en direct, wat een betere communicatie, snellere afhandeling, snellere service en goede nazorg bevorderd. Verder leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn al jaren hofleveranciers voor grote onderwijsorganisaties en dealers. Daarnaast werken wij ook samen met projectinrichters, waarbij wij betaalbaar maatwerk leveren  en waar design steeds meer de boventoon voert. Vandaar dat wij onze eigen design meubellijn hebben ontwikkeld.

Visie

R&S De Schoolinrichter gelooft dat de toekomst zit in een warme en huiselijke schoolomgeving in combinatie met een ecologisch Scandinavisch natuurproduct. Deze producten hebben uiteraard een trendy design en zijn van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Het product komt uit een gebied waar duurzaam gebouwd wordt, namelijk voor elk gekapte boom wordt een nieuwe boom geplant. 

R&S De Schoolinrichter gelooft in hergebruik. Door verandering van schoolvisie of andere inrichtingswensen kan het zijn dat de huidige meubels er niet goed bijpassen. In kader van kostenbesparing en streven naar duurzaamheid, bieden wij refurbished schoolmeubels aan. Naast refurbished maken wij ook hergebruik van afval, afvalstukken en overgebleven resten. Zo maken we zelf ontworpen kasten van afvalstukken van onze Berken Multiplex.

R&S De Schoolinrichter gelooft in goede ergonomie. Goed zitten, in de juiste verhouding, is de basis voor goede focus en ontspanning. In onze collectie hebben we daarom verstelbare tafels en stoelen, waardoor elk leerlingen set te personaliseren is. Voorlopend op de vraag vanuit de scholen, hebben wij sta-tafels in onze collectie, zodat het “zitten” afgewisseld kan worden met “staan”.

R&S De Schoolinrichter gelooft in samenwerking. Wij zijn een klein, hecht team die gelooft in de visie van R&S De Schoolinrichter en dit uitdraagt. Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid werkt R&S samen met een plaatselijke re-intergratie bedrijf. Zij voeren de gedegen opknapbeurten uit onder de naam R&S Second Life.
In kader van ecologie, natuurproduct, duurzaamheid en samenwerking is R&S de partner van 
EcoWoodDesign.