Schoolmeubilair, van deze tijd en voor de toekomst.

Visie

De Schoolinrichter heeft als visie de leerling en leerkracht in hun kracht te zetten. Dit doen wij door gezamenlijk een omgeving te creëren waar zij zich gehoord en vertrouwd voelen.

Missie

De behoefte aan vernieuwing binnen het onderwijs is steeds meer zichtbaar. Gelukkig wordt er steeds meer geluisterd naar de behoefte van kinderen. Zeker als het gaat om duurzaamheid. Ook verzorgers en ouders vragen om een vernieuwende en duurzame aanpak binnen scholen.

Al meer als 13 jaar is R&S de Schoolinrichter zichtbaar bezig met de transitie naar de Circulaire Economie. Het begon met zonnepanelen op het dak en refurbished meubilair tot de zoektocht naar ecologische grondstoffen en het gebruik van gerecycled materiaal.

Onze missie is dan ook het stimuleren van een duurzamere wereld. Voor de Schoolinrichter betekend dit: een wereld waar zij – aan – zij wordt gewerkt, waar niets verloren gaat en waarin de natuur en mensen samenwerken i.p.v. tegenover elkaar. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, oftewel een nieuw (circulair) systeem. 

De collectie van R&S de Schoolinrichter bestaat uit meubilair van deze tijd is en is bestemd voor de toekomst!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & Visie

Eind 2018 hebben wij ons roer honderdtachtig graden om gegooid.

Lees meer
...
Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzame schoolinrichting!

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!