Facetime PC Download

Duurzame schoolinrichting, onze toekomst in het vizier!

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten: de schoolstoel van weleer staat nu vaak als vintage item in het interieur. Dat we op deze manier onze ontwerpen van vroeger terug zien, daar zijn we trots op. Onze huidige focus staat op een circulaire economie en onze producten moeten het predicaat duurzaam verdienen. De zoektocht naar ecologische grondstoffen en recycled materiaal leidt tot een collectie schoolmeubilair die van deze tijd is en bestemd is voor de toekomst. De energie die we nodig hebben op ons kantoor komt van de zonnepanelen, die bovenop onze showroom staan.

De juiste ergonomie van de schoolmeubelen is een must. Een gedeelte van de dag staand leren is een studeer methodiek die we meer en meer adviseren. Een actief lichaam stimuleert prestaties bij het leren.

Positieve factoren stimulans voor welbevinden van leerlingen

De Duurzame Schoolinrichter heeft als doel de leerlingen en leerkrachten in een omgeving te laten werken waar zij zich op hun gemak voelen. Een huislijke sfeer, met vooral “warme” materialen, werkt hier aan mee. Hoe verenig je dat een modern ontwerp over 8 jaar nog steeds van deze tijd is? Door middel van projectadvies en ontwerp voor kleuteropvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs weet de duurzame schoolinrichter een wenselijk schoolklimaat te creëren.

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login