Facetime PC Download

Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril. Al ver voor het maatschappelijk vraagstuk op zijn hoogtepunt stond, verzamelde De Duurzame Schoolinrichter mogelijkheden bij elkaar, met maar één doel. Hoe zorgen we ervoor dat de duizenden stoelen en tafels die per jaar in onderwijsland besteld worden, de stempel duurzaam en ecologisch verdienen? Onze oprichter speelt al 36 jaar mee in de wereld van schoolmeubilair, en daarvan streeft Marco al meer dan 13 jaar naar een duurzame collectie.

Het predicaat “duurzaam” verdient een bedrijf wanneer de mindset van een ieder staat op alle facetten van een circulaire economie. Het is geen stempel die je krijgt omdat je het afval scheidt.

Binnen De Duurzame Schoolinrichter staat het vizier continu op een betere wereld. De zonnepanelen op onze showroom zorgt ervoor dat we zelfsupporting zijn. De materiaal keuzes hebben zeker niet tot de goedkoopste producten geleid. Bewust minder de weg opgaan, ondanks hybride aangedreven auto’s, en bestuderen van de meest milieuvriendelijke wijze van transport zijn een aantal van de aan onszelf gestelde eisen. Enfin, hierdoor hebben weleens een verkoopkans gemist: toewijding aan het milieu zit in de genen!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login