Facetime PC Download

Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Duurzame Schoolinrichter. Intern, echter ook te samen met onze partners. De focus ligt niet alleen op de duurzaamheid, lees ook leerlingproof, van de meubelen, ook het ontwerp moet vriendelijk en schools zijn. En daarmee streven wij na dat het design van de leerlingenstoelen en –tafels eigentijds en huiselijk zijn. De continue drang om de producten hoogwaardiger te maken, met het ecologische aspect als speerpunt, brengt een collectie tot stand die geruisloos opgaat in het interieur van iedere school.

Huiselijk design van schoolmeubilair

In de jaren 80 zagen we 1 uniform beeld binnen het onderwijs. Variatie binnen het schoolmeubilair was ver te zoeken. Tijden zijn gelukkig verandert, en toch… soms mogen we nog steeds het setje van toen leveren. De keuzes zijn thans breder. Materialen zijn doorontwikkeld en kleuren zijn in overvloed beschikbaar. Neem de berken multiplex bladen die we met een HPL toplaag leveren: ondanks dat wit het vaakst gekozen wordt, kan ieder gewenste kleur geleverd worden. Het pallet aan kleuren die beschikbaar zijn voor de stoelen, is ook substantieel uitgebreid. En daar zien ook verschil in de vrolijke kleuren voor de lokalen, ten opzichte van de meer stylische kleuren voor publieke ruimtes en lerarenkamers. Vooralsnog zien we een ontwikkeling naar huiselijke sfeer op school. En daar zijn we grote fan van: je thuis voelen, verhoogd de prestaties!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login