Over de Schoolinrichter

Wij geloven in het stimuleren van duurzaamheid binnen het onderwijs.


Na 34 jaar scholen met zakelijke niet duurzaam meubilair te hebben ingericht, hebben wij eind 2018 ons roer honderdtachtig graden om gegooid!

Bij R&S de Schoolinrichter voelen wij ons verantwoordelijk voor de toekomstige generatie. Als wij hen een wereld willen schenken, zoals we die nu kennen, kunnen we zo niet door gaan. Onze missie is dan ook het stimuleren van een duurzamere wereld. Voor de Schoolinrichter betekend dit: een wereld waar zij – aan – zij wordt gewerkt, waar niets verloren gaat en waarin de natuur en mensen samenwerken i.p.v. tegenover elkaar. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, oftewel een nieuw (circulair) systeem. 

Hoe?

R&S de Schoolinrichter biedt een vooruitstrevende collectie aan, ontwikkeld samen met onderwijsvernieuwers en interieurliefhebbers. De collectie is geproduceerd uit bamboe, gecertificeerd berkenmultiplex, recycled kunststof en materialen die in de toekomst hergebruikt kunnen worden. Alle producten uit de collectie worden geassembleerd door de sociale werkplaats Scalabor.

De passie voor schoolmeubilair stopt niet alleen bij het oog voor milieu en toekomst. In samenspel met jouw school gaan we aan de slag om tot een gewenst resultaat te komen, meestal door te achterhalen wat de onderliggende behoefte van de ruimte en haar gebruiker is.

Onze impact?

Een duurzame schoolinrichting.

Laten we samen op expeditie gaan naar een duurzamere wereld!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & Visie

Eind 2018 hebben wij ons roer honderdtachtig graden om gegooid.

Lees meer
...
Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzame schoolinrichting!

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!