Facetime PC Download

Over de Schoolinrichter

Wij geloven in het stimuleren van duurzaamheid binnen het onderwijs.


Na 34 jaar scholen met zakelijke niet duurzaam meubilair te hebben ingericht, hebben wij eind 2018 ons roer honderdtachtig graden om gegooid!

Bij R&S de Schoolinrichter voelen wij ons verantwoordelijk voor de toekomstige generatie. Als wij hen een wereld willen schenken, zoals we die nu kennen, kunnen we zo niet door gaan. Onze missie is dan ook het stimuleren van een duurzamere wereld. Voor de Schoolinrichter betekend dit: een wereld waar zij – aan – zij wordt gewerkt, waar niets verloren gaat en waarin de natuur en mensen samenwerken i.p.v. tegenover elkaar. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, oftewel een nieuw (circulair) systeem. 

Hoe?

R&S de Schoolinrichter biedt een vooruitstrevende collectie aan, ontwikkeld samen met onderwijsvernieuwers en interieurliefhebbers. De collectie is geproduceerd uit bamboe, gecertificeerd berkenmultiplex, recycled kunststof en materialen die in de toekomst hergebruikt kunnen worden. Alle producten uit de collectie worden geassembleerd door de sociale werkplaats Scalabor.

De passie voor schoolmeubilair stopt niet alleen bij het oog voor milieu en toekomst. In samenspel met jouw school gaan we aan de slag om tot een gewenst resultaat te komen, meestal door te achterhalen wat de onderliggende behoefte van de ruimte en haar gebruiker is.

Onze impact?

Een duurzame schoolinrichting.

Laten we samen op expeditie gaan naar een duurzamere wereld!

Meer over Dé Duurzame Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Duurzame Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

17 juni 2019
Confrontatie met klimaatverandering.

Er zijn van die momenten dat je met de neus op de […]

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login