Inrichten klaslokaal van het voortgezet onderwijs

Als je aan schoolmeubelen voor het voortgezet onderwijs denkt, zal functionaliteit vaak op eerste plaats staan. Kasten met lades, de leerlingentafels moeten gemakkelijk en eenvoudig in gebruik zijn, en de noemer hufter-proof geldt het meest voor de leerlingenstoelen.

De Schoolinrichter combineert dit graag met het ecologische karakter, mogelijkheid tot hergebruik, en het vriendelijke design van het schoolmeubilair. De leerlingen in het voortgezet onderwijs variëren enorm in lengte. Hoe zorg je voor de meest passende oplossing qua ergonomie? Onze adviseurs weten de juiste stoelen en tafels aan te meten.

De rechte hoek van 90° niet alleen bij wiskunde.

De beste zithouding voor de leerlingen is wanneer ze hun benen in een hoek van 90° neer kunnen zetten. Daarom zijn er meerdere hoogtes in het leven geroepen: A1 t/m F6. En inmiddels ook G7. Dit geldt natuurlijk ook voor de tafelhoogte. Als de armen ook in 90° staan, dan is het optimaal! Neem bijvoorbeeld de combinatie van de Postura+ met de tafel Libelle: in iedere hoogte voor het voortgezet onderwijs te verkrijgen. En kleuren in overvloed!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & Visie

Eind 2018 hebben wij ons roer honderdtachtig graden om gegooid.

Lees meer
...
Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzame schoolinrichting!

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
6 januari 2020
Prikkel onderwijsvernieuwing bij ’t LEF.

De Schoolinrichter werkt samen met Het LEF (Leiden Education Fieldlab). Het LEF […]

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: