Speciaal onderwijs

Specifieke eisen

Het speciaal onderwijs stelt een aantal specifieke eisen aan schoolmeubilair. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit staan voorop. Er wordt daarom extra aandacht gevraagd voor afgebogen randen, het gebruik van materialen die maximale ondersteuning bieden tijdens het leren, en de mogelijkheid om zitten af te wisselen met staan. Er wordt een grotere diversiteit gevraagd in de hoogte van tafels en stoelen in een klaslokaal. Hier hebben we dan ook nauwkeurig op gelet bij de ontwikkeling van ons schoolmeubilair.

Bamboe hoogwerk leerlingentafel

Deze tafel is ideaal voor de afwisseling. Leerlingen kunnen er staand aan werken en dat heeft een positieve werking op de gezondheid. De bloedsomloop wordt namelijk op gang gebracht, waardoor leerlingen zich beter kunnen concentreren. Na een poosje kunnen leerlingen weer plaatsnemen op een stoel om de benen weer te ontspannen. Deze afwisseling zorgt dat de leerprestaties aanzienlijk verbeteren!

Postura+

Zeker een van de beste stoelen in het onderwijs wereldwijd! De Postura+ voldoet aan alle eisen. Zeker op het gebied van veiligheid, brandveiligheid en kras- en slagvastheid. De stoel is sterk, erg licht, makkelijk schoon te houden en antistatisch. Hij is gemaakt van polypropyleen en is 100% recyclebaar. Hij kan tot 12 stoelen worden gestapeld en is verkrijgbaar in 16 standaard kleuren. Niet voor niets durven we maar liefst 20 jaar garantie te geven!

We hebben nog veel meer ideeën en adviezen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag meer!

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & Visie

Eind 2018 hebben wij ons roer honderdtachtig graden om gegooid.

Lees meer
...
Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzame schoolinrichting!

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!