Facetime PC Download

Speciaal Onderwijs: specifieke eisen.

Veiligheid staat centraal op iedere school. Dat bij speciaal onderwijs het nadrukkelijk in het vizier staat, is te verklaren. Zodoende zijn wij gelukkig met onze Postura+ stoel. De stoel is niet kapot te krijgen. Mocht het dan toch iemand lukken, dan is het onmogelijk dat er scherpe kante aan de stoel komen. De 20 jaar garantie is dan slechts bijzaak. Maatvoering van tafels, zeker ook de grote diversiteit in hoogtes van de stoelen, loopt verder uit één dan regulier. Een fluitje van een cent voor De Duurzame Schoolinrichter. Zowel met de leerlingentafels als de groepstafels houden we rekening met de (veiligheids-) wensen, door o.a. ronde vormen door te voeren.

Een rivier door het lokaal, kan dat?

By the way: de vorm van een tafel kan van groet invloed voor de sfeer in een lokaal zijn. Zo hebben we onlangs een set tafels geleverd die solitair geplaatst konden worden, echter in collectief een slingerende rivier voorstelde. Daarvoor hebben we nog vele ideeën. En niet alleen voor het meubilair voor het speciaal onderwijs Speciaal onderwijs

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login