Facetime PC Download

Kinderopvang en BSO

Het leuke van het inrichten van een kinderopvang is natuurlijk dat alles speels en kleurrijk mag zijn. Still serious business!!! De veiligheid van de kinderen is prioriteit.

Zo heeft onze stoel Elfje ronde vormen, en is vooral licht. En daarmee veel veiliger voor de kids. Aan leidsterstoelen ontbeert het ons zeker niet. Bijvoorbeeld de stoel van Mad Odgård: de Ergo+ is ideaal voor diverse zit houdingen.

Omgekeerd op de stoel zitten, is niet alleen a peace of cake, ook afwisselend en rustgevend. En tuurlijk kunnen wij de kinderen op gelijk hoogte laten plaats nemen als de volwassenen. Advies op hoog nieau!

Kleuterstoelen in alle kleuren van de regenboog.

Het kleuterstoeltje Elfje en de groepstafel Spider zijn reeds jaren een vaste waarde voor het kleuteronderwijs. En ook voor het meubilair voor kinderopvang en BSO is deze set optimale combinatie. De stoel en tafel zijn volledig uit berken multiplex vervaardigd (FSC gecertificeerd) en er is volledig ingespeeld op stabiliteit en veiligheid. Dit geldt ook voor de Postura+ in de kleuterhoogtes. Alle producten zijn in een groot pallet aan kleuren te verkrijgen. En niet te vergeten: Postura is verkrijgbaar in hoogte A1.

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login