BSO en kinderopvang

Kinderopvang inrichting

Het inrichten van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang of kinderopvang is ontzettend leuk om te doen vanwege de vele mogelijkheden. De kinderopvang inrichting mag namelijk speels, kleurrijk, multifunctioneel en out of the box zijn. Deze vrijheid zorgt voor veel creatieve ideeën die leiden tot een unieke meubels ter invulling van verschillende ruimtes. Er kan namelijk gespeeld worden met de kleuren en vormen van de kinderopvang meubels, die in andere onderwijslagen minder populair zijn. 

Veilig design

Een kinderdagverblijf biedt onderdak aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Hierdoor moet de inrichting van een kinderdagverblijf veilig en functioneel zijn voor elke leeftijd. Dit komt dan ook nadrukkelijk naar voren in ons duurzame schoolmeubilair. Onze duurzame meubels voor de kinderopvang hebben geen scherpe randen, zijn de juiste hoogte, licht en gemakkelijk verplaatsbaar. Speelse vormen met oog voor veiligheid en ergonomie zodat kinderen volop kunnen ontdekken, spelen en leren in een veilige omgeving.  

Kinderopvang meubels

Meubels voor een kinderopvang zijn dan ook niet identiek aan schoolmeubilair. Voor de inrichting van een kinderdagverblijf is de stijl huiselijker en de focus van de meubels ligt meer op spelen en ontwikkelen. Onze collectie voor kinderopvang meubels bestaat dan ook uit meubilair dat iedere ruimte omtovert tot een toneel van leren, spelen en creativiteit. Onze speelse stoel Elfje 2.0 en de charmante Spider groepstafel zijn al jaren een favoriet binnen het peuter-, kleuter- en basisonderwijs. Elfje 2.0 is zeer geschikt als kleuterstoel voor het inrichten van een kinderopvang door de ronde vormen, ergonomische zithouding en stabiliteit die het biedt. De Spider groepstafel heeft speelse poten en is leverbaar in verschillende vormen, van vierkant of rond tot bloem of driehoek. Ronde vormen worden geassocieerd met openheid en vriendelijkheid. Dit is ideaal voor de kinderopvang inrichting. Deze producten zijn gemaakt van gecertificeerd (FSC-keurmerk) berken multiplex en zijn biologisch afbreekbaar. De Spider tafel is ook uitvoerbaar met bamboe. Met deze meubels is de inrichting van ieder kinderdagverblijf ecologisch en ergonomisch! 

Inrichting kinderdagverblijf

De inrichting van een kinderdagverblijf bestaat niet alleen uit stoelen en tafels, iedere ruimte is een oase van creativiteit en comfort. Hiervoor is speciaal meubilair nodig, zoals bijvoorbeeld een Chill Huisje om een gezellige voorlees- of speelhoek te creëren. Of wat dacht je van een karakteristieke en natuurlijke akoestische oplossing in de vorm van een blad. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van uw kinderopvang? Neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@deschoolinrichter.nl

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & Visie

Eind 2018 hebben wij ons roer honderdtachtig graden om gegooid.

Lees meer
...
Duurzaamheid

Al meer dan 15 jaar streven wij naar een duurzame schoolinrichting!

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijf op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!