Facetime PC Download

Schoolmeubelen voor basisonderwijs

Het valt niet bij te benen, zoveel als er gebeurd van je 6 de tot je 12 de levensjaar. De ontwikkeling van een kind in die leeftijd gaat in razend tempo. En dat realiseren wij ons als de beste.

Ons advies voor de schoolmeubelen voor het primair onderwijs is eigentijds, functioneel en vooral sterk. Het liefst in een huiselijke sfeer. We hebben leerlingensets voor onderbouw tot bovenbouw. Materiaal keuzes zijn vanuit onze filosofie, duurzaam en ecologisch, gekozen, met veiligheid voorop. En zeker vanuit het oogpunt dat de kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase zitten.

De stoelen en tafels voor basisonderwijs zijn ergonomisch georiënteerd in kaders van B2 tot en met G7.

Eco S, een “nieuwe” bekende.

De leerlingenstoel Eco S draait aal wat jaartjes mee. Desondanks mogen we het een “nieuwe” bekende noemen. Binnen de grote behoefte om scholen duurzamer in te richten, de wens naar een huiselijke sfeer, past deze vaste waarde volledig in het plaatje. Het berken multiplex is FSC gecertificeerd. Daarnaast, als over 20 jaar de stoel vervangen mag worden, kan het hout volledig hergebruikt worden. Het zelfde geldt voor de leerlingentafel Domus en Moso. Deze laatste heeft poten vervaardigd uit bamboe.

Een “groene” kunststof stoel: Postura+

Kunststof mag dan niet direct het imago hebben als milieuvriendelijk, desondanks past het in een circulaire economie. Althans, wanneer de grondstof her te gebruiken is. Bij de Postura+ is dat het geval. Maar ja, dan moet hij eerst kapot te krijgen zijn. En dat gaat niet gemakkelijk. De stoel is absoluut leerlingproof, en daarom geven we 20 jaar garantie op de Postura+.

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login