Facetime PC Download

Tafel Basic T-poot met stoel Postura+

Gebruiksvriendelijk, stabiel, leerling-proof: deze verrassende combinatie van stoel en tafel brengt energie in de klas. Je kan natuurlijk kiezen voor 1 kleur. Wat dacht je van het combineren van 3 kleuren? Dit maakt het lokaal speelser en nog steeds rustig. De stoel Postura+ en de tafel Basic zijn in alle hoogtes te krijgen.

Welke kleuren combinatie zou jij kiezen?

De Tafel Basic T-poot model is ook verkrijgbaar met lades. De tafel geeft genoeg bewegingsvrijheid voor de leerling. De tafel kan zowel uitgevoerd worden met een berken multiplex blad, als met een Bamboo Diamond blad. Beide ecologisch verantwoord!

Stoel Maestro

De naam zegt het al. Deze stoel is een echte Maestro. Neem een ruimte binnen het onderwijs in gedachte, en de Maestro van KI is van toepassing. De stoel is geschikt voor de zwaarste omstandigheden, terwijl het design oogstrelend is. De stoel heeft een solide stalen frame die in meer dan 30 kleuren te verkrijgen is. Daarentegen de polypropyleen zitting in 24 kleuren. Keuze genoeg dus. En de stoel past in de circulaire economie die we als de Duurzame Schoolinrichter nastreven.

Maestro is tot 38 stoelen stapelbaar.

Mochten er ruimtes zijn waarbij het aantal leerlingen, studenten of werknemers varieert, dan is het aanvullen van de stoelen een gemakkelijke klus. Met behulp van de trolley is de stoel van KI tot 38 stuks te stapelen en te verrijden. Wil je een bioscoop opstelling dan zijn de stoelen gemakkelijk met elkaar te verbinden, waardoor ze mooi in lijn blijven staan. Kortom, een lekker zittende, fraai gestileerde stoel voor alle ruimtes!

Tafel Ruckus

De tafel Ruckus is een echt juweeltje. Niet alleen omdat de tafel een eigentijds design heeft, ook omdat deze de optie heeft om hem in hoogte te verstellen. KI heeft de tafel ontworpen met meerdere doelstellingen. Veel bewegingsvrijheid voor de leerling en student zien zij als belangrijke factor. Daarnaast stond bij het ontwerpen van de Ruckus een minder schools design centraal. Het doorbreken van het standaard is absoluut gelukt. Past dat in uw onderwijsinstelling?

In hoogte verstelbare tafel zorgt voor de betere werkhouding van de leerling

Het aanpassen van de hoogte van je werktafel kan erg handig zijn wanneer meerdere leerlingen per dag aan de zelfde tafel zitten. Leerlingen kunnen behoorlijk van lichaamslengte verschillen. De afstand tussen zitvlak en tafel is vaak vast gesteld op 30 cm. Echter dit kan natuurlijk verschillen, kijkend naar de lengte van het bovenlichaam. Zo wie zo zit er verschil tussen man en vrouw. Bij de tafel Ruckus is het een fluitje van een cent om de tafel te laten zakken of een stukje hoger te zetten.

Tafel Spider met Stoel Postura+

De tafel Spider is onmiskenbaar een vriendelijk ontworpen kleutertafel, vervaardigd uit berken multiplex. De ronde vormen maken niet alleen het design passend voor het kleuteronderwijs, vanuit veiligheidsoogpunt is het ook een juiste keuze. De HPL afwerking van het tafelblad zorgt voor de ideale kenmerken voor schoolmeubilair: Krasbestendig, kleurvast, hygiënisch en slagvast. Deze toplaag is ook nog eens in iedere denkbare kleur verkrijgbaar.

Een schoolstoel met 20 jaar garantie!

De tafel Spider is met meerdere stoelen te combineren, echter de Postura+ is de kleurrijkste. De stoel is onverwoestbaar. Je kan er op gaan staan en desondanks breekt deze niet. De stoel is verkrijgbaar van B2 t/m F6. En, welke kleur past het beste bij jullie? Of wordt het een bonte boel? De combinatie van de tafel Spider en de Postura stoel past in een ieder budget.

Postura+

Zeker één van de beste stoelen in het onderwijs, wereldwijd. De stoel voldoet aan alle eisen. Zeker op het gebied van veiligheid, brandveiligheid en kras- en slagvastheid. Daarom kunnen we ook 20 jaar garantie toezeggen. De Postura+ is er in tig kleuren. Deze leerlingenstoel is geschikt voor kleuter-, basis- en voortgezet onderwijs. En waar wij als De Duurzame Schoolinrichter zo gelukkig mee zijn: deze stoelen passen in een circulaire economie.

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login