Bamboe Hoogwerk leerling tafel (nieuw)

Nu meer dan ooit, brengen we veel uren zittend door… Wist u dat staand werken leidt tot betere prestaties? Je bent minder moe, voelt je meer betrokken bij het werk en het is goed voor het brein! Deze voordelen, gecombineerd met bamboe, maken de tafel toekomst bestendig. Bamboe is namelijk de duurzame oplossing voor hout! Zeker als het gaat om stootvastheid en hardheid.

Na jaren onderzoek en ontwikkeling is het R&S de Schoolinrichter gelukt om een massief bamboe leerlingtafelblad te ontwikkelen: Bamboe Diamond. Hier zijn wij erg trots op!

Features Bamboe Hoogwerk leerling tafel:

 • Bamboo Diamond bladen zijn 20mm dik.
 • Massief bamboe. Dus niet alleen een bamboe toplaag!
 • Krimpt en zwelt minder dan massief hout.
 • Massadichtheid en hardheid van het blad zijn van de hoogste kwaliteit.
 • Makkelijk schoon te houden.
 • Heeft veel co2 opgenomen.
 • Duurzaam en Ecologisch verantwoord.

Flexx

Een barbapapa als het om banken gaat.

De bank is op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld in liggen, chillen, als overleg plek, noem het maar op!

Features Flexx:

 • B: 140, D: 64,2, H:227,3 cm.
 • Bestaat uit vijf blokken/poefjes.

Hero

Verantwoordelijk design voor een duurzame toekomst.

De wereld wordt belaagd door de hoeveelheid (zwerf) plastic. Wat doet Hero? Hij verzameld plastic en veranderd het in prachtige design stoelen. Een stoel bevat ongeveer uit 70 plastic flessen. Maak een statement met deze stoel en wees een held voor jouw school!

Features Hero:

 • Materiaal: gerecycled plastic (70%) en velt (40%).
 • Onderstel mogelijk in verschillende kleuren hout of staal leverbaar.
 • Stapelbaar.
 • Een winnaar van de REDDOT 2016.

Octopus

Een stevig stoel met een natuurlijke bovenkant en een glimmend onderstel. Een prachtige combinatie van kracht en design!

Features Octopus:

 • Lichtgewicht.
 • Recyclebaar.
 • In drie maten verkrijgbaar.
 • Vijf jaar garantie.
 • Bovenkant is optioneel in verschillende kleuren HPL leverbaar.

Bobbie

Een stoel met een stoer karakter.

Het ontwerp van stoel is krachtig. De vormgeving komt vriendelijke over en geeft huiselijke sfeer. Ook Bobbie is in een breed scala aan kleuren beschikbaar met een HPL afwerking.

Features Bobbie:

 • De stoelen zijn vervaardigd uit beuken multiplex.
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren HPL.
 • HPL is kras bestendig, voedselvriendelijk, slagbestendig en kleurvast.
 • In 5 verschillende maten leverbaar.
 • Geschikt voor hergebruik.
 • Duurzaam en ecologisch verantwoord.

Elf 2.0

Een volledige houten stoel, met een natuurlijke en huiselijke uitstraling!

De elfjes zijn hard aan de slag gegaan in hun werkplaats om de stoel ‘Elf’ nog beter en mooier te maken.

Speciaal voor onze kleine en grote vrienden zijn er aanpassingen gedaan in de hoogtes en zitcomfort. Elf 2.0 is nu zelfs verkrijgbaar in een volledige HPL-toplaag, inclusief de poten! De stoel is ongeveer 2kg lichter dan een regulier stoel. En zelfs stapelbaar voor de kleuters! 

Features Elf 2.0:

 • Verkrijgbaar in mater A1 tot G7. 
 • De ergonomie en stabiliteit is optimaal.
 • Gemaakt van volledig beuken multiplex.
 • Bio afbreekbaar.
 • Kras bestendige zitting.
 • Keuze uit 11 HPL kleuren.
 • Poten kunnen bekleed worden met dezelfde kleur als de zitting.

Basic T

Niet meer weg te denken uit het onderwijs. Tafel Basic staat bekend om zijn T-poot. De poot is zo ontworpen dat leerlingen aan beide lange zijdes kunnen zitten en er genoeg bewegingsruimte is. De tafel staat stabiel, is zo ontworpen en geproduceerd dat ook bij zwaar gebruik zijn mannetje staat. De Schoolinrichter noemt dit “leerling-proof”. Daardoor maakt het deze standaard leerlingtafel tot old time favorite binnen het voortgezet en basisonderwijs.

Naast berken multiplex, ook bamboe tafelblad verkrijgbaar

Een berken multiplex tafelblad met HPL toplaag is niet allen optisch mooi, het blad is ook duurzaam. Alle vereisten voor het onderwijs bezit HPL: krasvast, stootvast, kleurvast, gemakkelijk schoon te maken, etc. Een lange levensduur is het belangrijkste ingrediënt voor duurzaamheid. Toch? Op het T-poot onderstel, die we regulier in zilver metalic 9006 uitvoeren, kunnen we ook een Bamboo Diamond tafelblad monteren. En ook dit is een duurzame oplossing!

Leerlingenset Basic T-poot Berken Multiplex HPL blad

De standaard tafel en stoel voor het onderwijs gaat al jaren mee. Eigenlijk valt deze standaard leerlingenset onder de noemer “never change a winning team”. Inmiddels is hij er ook al in een bamboe variant. Al jaar en dag leveren we de uitvoering met berken multiplex. En dan het liefst met HPL toplaag. HPL is:

 • Krasvast
 • Stootvast
 • Hygiënisch: gemakkelijk schoon te maken
 • Kleurvast en in alle kleuren verkrijgbaar
 • Duurzaam

De leerlingenset Basic is standaard met grijs 9006 onderstel. Past een andere kleur beter bij de school, dan poeder-coaten we het onderstel van tafel en stoel in de gewenste kleur. Iedere hoogte is beschikbaar. De HPL is er standaard in wit, een ook daar kunnen we iedere kleur produceren.

Leerlingenset Basic T-poot met bamboe blad donker

Deze leerlingenset kent iedereen. Of niet? Met een Bamboo Diamond tafelblad is het een vernieuwde duurzame uitvoering. Verkrijgbaar in twee kleurvariaties: licht en zoals hier getoond een donkerder tint. Bamboe past geheel in de duurzame filosofie. En daarbij heeft bamboe alle eigenschappen die we van een tafelblad wensen.

Bamboe in vloerkwaliteit: krasvast, stootvast, hygiënisch etc.

Met het leveren van de bamboe tafelbladen in vloerkwaliteit kunnen wij voldoen aan de hoogste eisen die aan meubilair voor het onderwijs worden gesteld. Want uiteindelijk een lange levensduur is een waardevol facet voor duurzaam leven.

Leerlingenset Basic T-poot model bamboe blad licht

Dit is een mooie variatie op het standaard leerlingenset. Deze tafel is met een Bamboo Diamond blad afgemonteerd. En wel in de lichte bamboe variant. Heerlijk fris, gemakkelijk schoon te maken, en nog belangrijker: stootvast, krasvast, duurzaam. Wij leveren bamboe op “vloer kwaliteit”. En daarom verdient onze bamboe het predicaat Bamboo Diamond.

Bamboe: een toepasbare duurzame oplossing!

Leerlingenset Basic T-poot is uit te voeren met 1 á 2 lades. In alle hoogtes te verkrijgen en daardoor geschikt voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op aanvraag is het mogelijk om te variëren met de kleur van de onderstellen. Past een rode tint of wellicht het klassieke blauw beter binnen jullie school? Vraag naar de mogelijkheden!

Tafel Basic T-poot met stoel Postura+

Gebruiksvriendelijk, stabiel, leerling-proof: deze verrassende combinatie van stoel en tafel brengt energie in de klas. Je kan natuurlijk kiezen voor 1 kleur. Wat dacht je van het combineren van 3 kleuren? Dit maakt het lokaal speelser en nog steeds rustig. De stoel Postura+ en de tafel Basic zijn in alle hoogtes te krijgen.

Welke kleuren combinatie zou jij kiezen?

De Tafel Basic T-poot model is ook verkrijgbaar met lades. De tafel geeft genoeg bewegingsvrijheid voor de leerling. De tafel kan zowel uitgevoerd worden met een berken multiplex blad, als met een Bamboo Diamond blad. Beide ecologisch verantwoord!

Bamboo Diamond tafelbladen voor het onderwijs

Bamboe is onmiskenbaar een ultieme vervanger voor hout. En doordat bamboe erg snel groeit, is het een duurzame oplossing. De eigenschappen van bamboe zijn ideaal voor tafelbladen. Zeker als het gaat om hardheid en stootvastheid. De schoonheid van Bamboo Diamond evenaart het uiterlijk van hout. Voor velen zal het verschil niet zichtbaar zijn. Bij de Schoolinrichter leveren we “vloer kwaliteit”. Dat betekent dat we aan massadichtheid en hardheid de hoogste kwaliteit leveren.

Bamboe is de duurzame oplossing voor de toekomst.

Bamboo Diamond bladen zijn 20mm dik en zijn massief bamboe. Dus niet alleen een bamboe toplaag!

Berken Multiplex tafelbladen 25mm

De meest ideale houtsoort voor het onderwijs is absoluut berken multiplex. De eigenschappen zoals stootvastheid, homogeniteit en splintervrij komen goed van pas als je hout tot tafelbladen verwerkt. Berken multiplex laat zich ook gemakkelijk CNC verwerken. We leveren dan ook iedere gewenste vorm. Ovaal, a-symmetrisch, ronde hoeken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

HPL afwerking zorgt voor extra duurzaamheid.

Een HPL afwerking van het berken multiplex resulteert in een hogere stootvastheid, krasvastheid en hpl is gemakkelijk schoon te maken. De levensduur en het gebruikersgemak van het schoolmeubilair gaat daardoor aanzienlijk omhoog. HPL is er in 1001 kleuren te verkrijgen.

Veel voorkomende maten die geleverd worden zijn:

70×50 cm
80×80 cm
100×80 cm
120×60 cm
140×70 cm
160×80 cm
180×80 cm
200×80 cm
200×100 cm
120×120 cm 

De maten gelden voor berken multiplex tafelbladen, berken multiplex met HPL toplaag, en onze Bamboo Diamond tafelbladen.

Spiekblokker, rust voor een ieder

De naam zegt het al. De spiekblokker is een ideale hulp voor leerkracht, en ja ook de leerling. Het vermindert de mogelijkheden om te spieken. Daarnaast kan je de Spiekblokker ook goed inzetten om je af te zonderen, en daardoor meer rust naar je toe te trekken. De Spiekblokker is gemakkelijk te plaatsen en neemt weinig ruimte in beslag.

De Spiekblokker is er zowel voor op de korte kant van de leerlingentafel, als voor op de lange kant verkrijgbaar. Dus in 50 en 70 cm. De korte versie beperkt het zicht opzij, en de lange het zicht naar voren en naar achteren.

Spiekblokker op maat gemaakt.

De hoezen van de spiekblokker zijn er in vele kleuren. Het is mogelijk om de hoes van logo te voorzien. Of een toepasselijke afbeelding maakt de atmosfeer in het lokaal completer. E=mc² of de Eifeltoren, het is allemaal mogelijk.

Tafel Libelle met Skippy

De stabiele robuuste tafel met de stoel met een super ergonomische zit. Superlatieven komen eigenlijk te kort. Zonder schroom durven we te zeggen dat we met deze berken multiplex tafel, met HPL toplaag, een tafel bieden die totaal leerlingproof is. En de stoel? die zit als gegoten. Daar werkt de dubbelwandige kuip zeker aan mee.

Blijven zitten mag ook wel eens!

We kennen het allemaal wel. Die houten kont van het zitten. Om nu binnen het onderwijs stoelen te verkopen met kussens erin blijkt niet haalbaar. De oplossing zit hem dus in de dubbelwandige kuip, met aangepast vulling. Op deze stoel blijf je zitten!

Tafel Libelle met 2KG stoel

Ja, inderdaad. Daarom heet de stoel 2KG. Zo weinig weegt de stoel. En daarmee boekt hij niets in op gebied van stabiliteit en stevigheid. En het zitcomfort van deze stoel verdient een ster.

Ook schoonheid verdient een plek in het onderwijs.

In combinatie met de tafel Libelle brengt de stoel 2KG evenwicht. De tafel is robuust en uiterst stabiel, waarbij de stoel de elegantie terugbrengt. Opposites attract!

Tafel Libelle met stoel Eco S

Over duurzaam gesproken. Zowel de tafel als stoel zijn volledig uit berkenmultiplex vervaardigd. De HPL toplaag zorgt ervoor dat de leerlingenset krasvast, kleurvast en stootvast is. En HPL is natuurlijk hygiënisch. En HPL is leverbaar in een breed scala aan kleuren. Weleens aan iets anders dan wit of grijs gedacht? Het kan zo levendig en inspirerend werken!

Stoel Eco S, de naam zegt het al: duurzaam

De combinatie van de stoel met de tafel is in de ogen van de Duurzame Schoolinrichter ideaal. Zeker ook vanwege de ergonomische zitpositie van de Eco S. De stoel is inmiddels een vaste waarde binnen het onderwijs.

Tafel Moso met skippy stoel

De Skippy is absoluut een stoel die de leerling veel comfort biedt. De dubbelwandige kuip, en natuurlijk ook de vulling van de zitting, zorgen voor een heerlijke zit. Ergonomie voor de leerling ten top! Samen met onze duurzame tafel Moso, is het een perfect setje. De tafel heeft een berken multiplex blad en massief bamboe poten. Het blad is vanzelfsprekend uitgevoerd met een HPL toplaag. En deze toplaag kan je dan ook weer in alle kleuren van de regenboog kiezen.

Driehoektafel met skippy stoel

Aan zitgenot staat niet te kort met de dubbelwandige Skippy. Deze stoel is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Door de structuur van de zitting, gekoppeld aan de vulling van de kuip, ervaart de leerling een passend zitcomfort. Ook de ergonomie van deze kuip is optimaal vormgegeven. In combinatie met de driehoektafel maak je het klaslokaal flexibel. Driehoektafels kunnen overal terecht, en meerdere opstellingen zijn mogelijk: een vierkant, een lange tafel, etc.

Driehoektafel met Eco S stoel

Een tafel in een vorm van een driehoek kan erg handig zijn. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen in lokalen met een ruimte probleem. En vervolgens maken twee tafels dan weer een vierkant. Staat een driehoektafel aan de wand, of voor het raam, dan zouden aan beide zijde een leerling kunnen plaatsnemen. En natuurlijk kan je een driehoektafel ook goed aanschuiven aan een rechthoektafel. De driehoektafel uit onze EcoClass collectie combineren we graag met de EcoS stoel. Over ecologisch gesproken. Tafel en stoel zijn voornamelijk uit berken multiplex geproduceerd. De poten van de tafel uit bamboe. Hoe duurzaam kan het zijn?

Eco S stoel: vaste waarde in het onderwijs

Vele leerlingen hebben al stapels so’s, toetsen en examens afgelegd op deze stoel. Enfin, het zullen niet alleen maar goede herinneringen zijn, toch blinkt deze stoel uit in zitcomfort en ergonomie. Dat de stoel Eco S ook nog eens duurzaam is, vinden wij bij De Duurzame Schoolinrichter een belangrijke bijkomstigheid.

Tafel Spider met Stoel Panda

Panda’s komen altijd zo lief en aandoenlijk over. Onze kleutertjes toch ook? Okay, niet altijd. Het blijft een leuke stoel voor de kids. En zeker ook goed te combineren met de andere dierenstoelen. De tafel Spider is een vaak geziene tafel in de kleuteropvang en kleuteronderwijs. Zowel als groepstafel en als leerlingtafel. De leerlingenset Spider/Panda is volledig uit berkenmultiplex vervaardigd. Een ecologisch topper dus! Voor de rest mogen we zeggen dat de set stabiel, krasvast, gemakkelijk schoon te maken, en slagvast is. En de stoel natuurlijk een goede ergonomisch vorm voor die kleine kids.

HPL toplaag: een must voor meubels in het kleuteronderwijs

HPL (high pressure laminate) heeft alle goede eigenschappen voor schoolmeubilair.

 • HPL is krasbestendig en slagvast
 • HPL behou zijn kleur
 • En zo wie zo in alle kleuren verkrijgbaar
 • HPL heeft een dichte structuur en daardoor gemakkelijk schoon te maken: m.a.w. hygiënisch
 • HPL verhoogd de levensduur van de meubelen: en ook dat is duurzaam
 • Berken met HPL toplaag kan gemakkelijk in iedere vorm verwerkt worden

Tafel Spider met stoel Elfje

Iedereen kent ze wel: sterke duo’s. Zoals Stanley en Hardey, Mattie en Wietze, Barend en Van Dorp. Zo zien wij onze kleutertafel en kleuterstoel ook. Spider en Elfje zijn een vast waarde binnen het kleuteronderwijs. Zowel de stoel als tafel zijn volledig uit berken multiplex. Natuurlijk met het FSC keurmerk. De afwerking noemen we HPL. Deze is slagvast, krasbestendig en kleurvast. Ook ideaal met schoonmaken.

Tijdloze vormgeving met hoog veiligheidsfactor

Waarom ronde vormen? Met onze EcoClass collectie wijken we niet van ons standpunt. Rondvormen zijn rondom veiliger voor de kids. En gekoppeld aan de afschrijvingstermijn binnen het onderwijs, dragen ronde vormen bij een tijdloos design. Kortom, leerlingenset Spider/Elf is een passende investering. Deze set voldoet aan alle eisen voor de onderbouw.

Leerlingenset Spider met Kikker kleuterstoel

Leuk en vrolijk. Dat zijn onze kleuterstoelen met de kuip in de vorm van een dier. Kikker is één van. Groen staat hem het beste. En, kikker is verliefd. Op de leerlingentafel Spider. Zowel stoel als tafel zijn geproduceerd uit berken multiplex. En afgewerkt met een HPL toplaag. Dus de stoelen en tafels zijn krasbestendig, slagvast, kleurvast en zeer gemakkelijk schoon te maken. Hygiënisch dus! Vanzelfsprekend, net als bij de andere meubelen voor het kleuteronderwijs, staat veiligheid voorop.

Een kleuterstoel mag licht zijn.

Binnen de EcoClass collectie zorgen we ervoor dat de kleuters hun eigen stoel kunnen tillen. Stabiliteit komt niet altijd vanuit gewicht. Zeker vanuit een goed ontwerp. De stoelen die we uit het dierenrijk presenteren voldoen het de gewenste eisen. En de stoel Kikker zit ook graag naast een ander beest. Ze zijn te combineren!

Juf, mag ik vandaag op de kikker? Zekers, als je morgen op de panda gaat. Zo zou het zo maar kunnen zijn in de onderbouw.

Tafel Spider met Stoel Postura+

De tafel Spider is onmiskenbaar een vriendelijk ontworpen kleutertafel, vervaardigd uit berken multiplex. De ronde vormen maken niet alleen het design passend voor het kleuteronderwijs, vanuit veiligheidsoogpunt is het ook een juiste keuze. De HPL afwerking van het tafelblad zorgt voor de ideale kenmerken voor schoolmeubilair: Krasbestendig, kleurvast, hygiënisch en slagvast. Deze toplaag is ook nog eens in iedere denkbare kleur verkrijgbaar.

Een schoolstoel met 20 jaar garantie!

De tafel Spider is met meerdere stoelen te combineren, echter de Postura+ is de kleurrijkste. De stoel is onverwoestbaar. Je kan er op gaan staan en desondanks breekt deze niet. De stoel is verkrijgbaar van B2 t/m F6. En, welke kleur past het beste bij jullie? Of wordt het een bonte boel? De combinatie van de tafel Spider en de Postura stoel past in een ieder budget.

Groepstafel Spider met stoel Elfje

Het uitzonderlijke van de groepstafel is, dat er veelal specifieke maatwensen zijn. Alsmede qua afwerking. Met de groepstafel Spider kan, ieder gewenste maat gemaakt worden. Alles in redelijkheid natuurlijk, want de tafel moet ook door de deur passen, als we komen leveren. En dan past de leerlingenstoel of kleuterstoel Elfje er perfect bij.

Ronde vormen staan voor veiligheid

Net als de groepstafel heeft de kleuterstoel Lotus ronde vormen. En er is ook zeker opgelet of de vingers van de kleuter nergens tussen kunnen blijven steken. Het design van zowel stoel als tafel is eigentijds, en toch tijdloos. Hebben jullie kleur wensen; de HPL toplaag is in vele kleuren leverbaar.

Libelle

Basis onderwijs of voortgezet onderwijs, de tafel Libelle voelt zich thuis op alle niveau’s. De combinatie van het berken multiplex blad met idem gebogen poten zorgt voor fraai design. De HPL afwerking is niet te missen in het onderwijs. Deze leerlingentafel is stabiel en van aller tijden.

Features:

 • Berken multiplex.
 • In hoogtes C3 t/m G7.
 • Uit te voeren met lades, en ander functies.
 • Duurzaam en ecologisch verantwoord (geschikt voor hergebruik).
 • HPL is krasbestendig, voedselvriendelijk, slagbestendig en kleurvast.
 • Het blad is alle mogelijke maten verkrijgbaar en in ieder gewenste vorm.

Moso (tijdelijk uitverkocht)

Het ontwerp van tafel Moso is van alle tijden. Vriendelijk qua vormen, en staat als een huis. Stabiel dus. Het blad is berken multiplex met HPL top, de poten zijn volledig uit bamboe gemaakt. Ecologisch verantwoord en het past in een circulaire economie. By the way: Moso, zo heet de bamboesoort voor de poten.

Features tafel Moso:

 • HPL is krasbestendig, voedselvriendelijk, slagbestendig en kleurvast.
 • Het blad is alle mogelijke maten verkrijgbaar en in ieder gewenste vorm.
 • Ronde vormen zijn kindvriendelijk.
 • De standaard tafel hoogtes zijn C3 t/m G7.
 • Geschikt voor hergebruik.
 • Tijdloos frisse en natuurlijke uitstraling.
 • Duurzaam en ecologisch verantwoord.
 • Ook te bestellen met lade.

*Binnenkort weer verkrijgbaar.

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

  whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!