Facetime PC Download

’t LEF

Samenwerken met als doel vernieuwing binnen het onderwijs, het delen van kennis en expertise en de verdere ontwikkeling van het onderwijs in Nederland, dat is waar ’t LEF voor staat. Het Leiden Education Fieldlab mag gezien worden als een energieke broedplaats waar meerdere gepassioneerde onderwijs professionals werken aan het onderwijs van de toekomst. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol. 100 procent een vanzelfsprekendheid. Daarom zal de Duurzame Schoolinrichter vanaf september 2019 de fysieke locatie van ’t LEF inrichten.

Showroom in Leiden

Deze duurzame samenwerking binnen het ecologische spectrum heeft een fijne bijkomstigheid. Naast onze locatie in het oosten van het land, kunnen wij nu ook in het westen van Nederland een gedeelte van ons assortiment showen. En ja, natuurlijk onze producten die volledige passen in een circulaire economie en de stempel duurzaam hebben. Heeft u vragen over onze meubelen, of zou u graag eens een afspraak willen maken in onze Leidse showroom, bel ons of vul het contactformulier in.

Meer over De Schoolinrichter

...
Design

Productontwikkeling is een dagelijks terugkomend fenomeen bij de Schoolinrichter.

Lees meer
...
Missie & visie

36 Jaar ervaring in een wereld die meer in beweging is dan velen van ons verwachten.

Lees meer
...
Duurzaam ben je voor altijd!

Het moet in je genen zitten. Milieubewust leven is geen modegril.

Lees meer

Laatste nieuws

Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!
16 januari 2020
Pssst. Sneak peak op KindVak 2020, stand 109!

Als kinderen je vak zijn, dan is dit de plek om kennis en inspiratie op te doen. KindVak is een vak-event voor de professionals uit het basisonderwijs, de kinderopvang en de jeugdzorg!

Lees meer
30 mei 2019
Zitten is het nieuwe roken: ook in het onderwijs!

Zittend werken is een gewoonte. Zitten kost weinig energie en we geven de voorkeur aan een zittend functie ten opzichte van een staand beroep.

Lees meer
30 maart 2019
Waarom Bamboe tafelbladen een duurzame en ecologische oplossing zijn?

Bamboe kennen we allemaal als decoratieve plant in tuinen, vele Aziatische restaurants gebruiken het als sfeermaker. In bewerkte vorm zien we het terug in textiel

Lees meer

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login