Tafel Tower en Hoogwerker stoel

De Duurzame Schoolinrichter propagandeert het! Staand leren, afgewisseld met zittend leren. De prestaties van de leerlingen verbeteren zich, wijst onderzoek uit. Met de tafel Tower heb je de keuze o naast het zittend leren, regelmatig even naast de stoel te gaan staan. Deze afwisseling, breekt niet alleen het moment, door meer in beweging te zijn, stimuleer je de hersenactiviteit.

Leren op hoger niveau.

Dit geldt voor iedere leerling en student. Inmiddels zijn de resultaten van onderzoek onder hoogbegaafden, die de mogelijkheid hebben om afwisselend staand te leren, positief. Deze verhoogde leerlingenset is volledig van berken multiplex, met een HPL toplaag. Standaard in de kleur wit verkrijgbaar. Wilt u meer informatie over staand leren, neem dan contact met ons op.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: