leerlingensets de schoolinrichter

Tafel Spider met stoel Elfje

Iedereen kent ze wel: sterke duo’s. Zoals Stanley en Hardey, Mattie en Wietze, Barend en Van Dorp. Zo zien wij onze kleutertafel en kleuterstoel ook. Spider en Elfje zijn een vast waarde binnen het kleuteronderwijs. Zowel de stoel als tafel zijn volledig uit berken multiplex. Natuurlijk met het FSC keurmerk. De afwerking noemen we HPL. Deze is slagvast, krasbestendig en kleurvast. Ook ideaal met schoonmaken.

Tijdloze vormgeving met hoog veiligheidsfactor

Waarom ronde vormen? Met onze EcoClass collectie wijken we niet van ons standpunt. Rondvormen zijn rondom veiliger voor de kids. En gekoppeld aan de afschrijvingstermijn binnen het onderwijs, dragen ronde vormen bij een tijdloos design. Kortom, leerlingenset Spider/Elf is een passende investering. Deze set voldoet aan alle eisen voor de onderbouw.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: