Tafel Libelle met Skippy

De stabiele robuuste tafel met de stoel met een super ergonomische zit. Superlatieven komen eigenlijk te kort. Zonder schroom durven we te zeggen dat we met deze berken multiplex tafel, met HPL toplaag, een tafel bieden die totaal leerlingproof is. En de stoel? die zit als gegoten. Daar werkt de dubbelwandige kuip zeker aan mee.

Blijven zitten mag ook wel eens!

We kennen het allemaal wel. Die houten kont van het zitten. Om nu binnen het onderwijs stoelen te verkopen met kussens erin blijkt niet haalbaar. De oplossing zit hem dus in de dubbelwandige kuip, met aangepast vulling. Op deze stoel blijf je zitten!

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: