Tafel Libelle met stoel Eco S

Over duurzaam gesproken. Zowel de tafel als stoel zijn volledig uit berkenmultiplex vervaardigd. De HPL toplaag zorgt ervoor dat de leerlingenset krasvast, kleurvast en stootvast is. En HPL is natuurlijk hygiënisch. En HPL is leverbaar in een breed scala aan kleuren. Weleens aan iets anders dan wit of grijs gedacht? Het kan zo levendig en inspirerend werken!

Stoel Eco S, de naam zegt het al: duurzaam

De combinatie van de stoel met de tafel is in de ogen van de Duurzame Schoolinrichter ideaal. Zeker ook vanwege de ergonomische zitpositie van de Eco S. De stoel is inmiddels een vaste waarde binnen het onderwijs.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: