leerlingensets de schoolinrichter

Leerlingenset Spider met Kikker kleuterstoel

Leuk en vrolijk. Dat zijn onze kleuterstoelen met de kuip in de vorm van een dier. Kikker is één van. Groen staat hem het beste. En, kikker is verliefd. Op de leerlingentafel Spider. Zowel stoel als tafel zijn geproduceerd uit berken multiplex. En afgewerkt met een HPL toplaag. Dus de stoelen en tafels zijn krasbestendig, slagvast, kleurvast en zeer gemakkelijk schoon te maken. Hygiënisch dus! Vanzelfsprekend, net als bij de andere meubelen voor het kleuteronderwijs, staat veiligheid voorop.

Een kleuterstoel mag licht zijn.

Binnen de EcoClass collectie zorgen we ervoor dat de kleuters hun eigen stoel kunnen tillen. Stabiliteit komt niet altijd vanuit gewicht. Zeker vanuit een goed ontwerp. De stoelen die we uit het dierenrijk presenteren voldoen het de gewenste eisen. En de stoel Kikker zit ook graag naast een ander beest. Ze zijn te combineren!

Juf, mag ik vandaag op de kikker? Zekers, als je morgen op de panda gaat. Zo zou het zo maar kunnen zijn in de onderbouw.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: