Leerlingenset Basic T-poot model bamboe blad licht

Dit is een mooie variatie op het standaard leerlingenset. Deze tafel is met een Bamboo Diamond blad afgemonteerd. En wel in de lichte bamboe variant. Heerlijk fris, gemakkelijk schoon te maken, en nog belangrijker: stootvast, krasvast, duurzaam. Wij leveren bamboe op “vloer kwaliteit”. En daarom verdient onze bamboe het predicaat Bamboo Diamond.

Bamboe: een toepasbare duurzame oplossing!

Leerlingenset Basic T-poot is uit te voeren met 1 á 2 lades. In alle hoogtes te verkrijgen en daardoor geschikt voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op aanvraag is het mogelijk om te variëren met de kleur van de onderstellen. Past een rode tint of wellicht het klassieke blauw beter binnen jullie school? Vraag naar de mogelijkheden!

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijf op de hoogte & schrijf je in:

    whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!