Groepstafel Spider met stoel Elfje

Het uitzonderlijke van de groepstafel is, dat er veelal specifieke maatwensen zijn. Alsmede qua afwerking. Met de groepstafel Spider kan, ieder gewenste maat gemaakt worden. Alles in redelijkheid natuurlijk, want de tafel moet ook door de deur passen, als we komen leveren. En dan past de leerlingenstoel of kleuterstoel Elfje er perfect bij.

Ronde vormen staan voor veiligheid

Net als de groepstafel heeft de kleuterstoel Lotus ronde vormen. En er is ook zeker opgelet of de vingers van de kleuter nergens tussen kunnen blijven steken. Het design van zowel stoel als tafel is eigentijds, en toch tijdloos. Hebben jullie kleur wensen; de HPL toplaag is in vele kleuren leverbaar.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: