leerlingensets de schoolinrichter

Driehoektafel met Eco S stoel

Een tafel in een vorm van een driehoek kan erg handig zijn. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen in lokalen met een ruimte probleem. En vervolgens maken twee tafels dan weer een vierkant. Staat een driehoektafel aan de wand, of voor het raam, dan zouden aan beide zijde een leerling kunnen plaatsnemen. En natuurlijk kan je een driehoektafel ook goed aanschuiven aan een rechthoektafel. De driehoektafel uit onze EcoClass collectie combineren we graag met de EcoS stoel. Over ecologisch gesproken. Tafel en stoel zijn voornamelijk uit berken multiplex geproduceerd. De poten van de tafel uit bamboe. Hoe duurzaam kan het zijn?

Eco S stoel: vaste waarde in het onderwijs

Vele leerlingen hebben al stapels so’s, toetsen en examens afgelegd op deze stoel. Enfin, het zullen niet alleen maar goede herinneringen zijn, toch blinkt deze stoel uit in zitcomfort en ergonomie. Dat de stoel Eco S ook nog eens duurzaam is, vinden wij bij De Duurzame Schoolinrichter een belangrijke bijkomstigheid.

Vragen over dit product? Neem contact op.

Waar de Schoolinrichter voor staat

schoolinrichter ons verhaal

Ons verhaal

Op basis van jarenlange ervaring is een collectie gecreëerd met veilig, ergonomisch en duurzaam meubilair voor het onderwijs.

Lees meer
schoolinrichter onderwijs

Onderwijs

Ieder onderwijs heeft zijn individuele aspecten. Voor iedere uitdaging ontwikkelen we een oplossing.

Bekijk alles
schoolinrichter producten

Producten

Het gaat niet alleen om materiaal en ontwerp. Het verhaal “waarom” is ons uitgangspunt.

Bekijk alles
schoolinrichter partners

Duurzaamheid

Al meer dan 13 jaar streven wij naar een duurzamere schoolinrichting! NIEUW in 2020: Onze Bamboe collectie. Maak een duurzaamheids statement met onze Bamboe collectie en wees het voorbeeld voor uw omgeving! Netals het Olympus College Arnhem, Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lyceum Elst, Basisschool de Wijzer en Basisschool Pieter de Jong.

Lees meer

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: