Facetime PC Download

Stoel Maestro

De naam zegt het al. Deze stoel is een echte Maestro. Neem een ruimte binnen het onderwijs in gedachte, en de Maestro van KI is van toepassing. De stoel is geschikt voor de zwaarste omstandigheden, terwijl het design oogstrelend is. De stoel heeft een solide stalen frame die in meer dan 30 kleuren te verkrijgen is. Daarentegen de polypropyleen zitting in 24 kleuren. Keuze genoeg dus. En de stoel past in de circulaire economie die we als de Duurzame Schoolinrichter nastreven.

Maestro is tot 38 stoelen stapelbaar.

Mochten er ruimtes zijn waarbij het aantal leerlingen, studenten of werknemers varieert, dan is het aanvullen van de stoelen een gemakkelijke klus. Met behulp van de trolley is de stoel van KI tot 38 stuks te stapelen en te verrijden. Wil je een bioscoop opstelling dan zijn de stoelen gemakkelijk met elkaar te verbinden, waardoor ze mooi in lijn blijven staan. Kortom, een lekker zittende, fraai gestileerde stoel voor alle ruimtes!

Stoel 2KG

Waarom noem je een stoel 2KG? Deze stylisch ontworpen stoel mag je gerust robuust noemen. Hij is ontworpen en ontwikkeld voor zwaar gebruik. En daarom uitermate geschikt voor het onderwijs. En de kuip weegt nog geen 2kg.

  • De stoel is in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen
  • Er zijn 9 kleuren beschikbaar, 2 kleuren frames (chroom en zwart)
  • Stoel is zowel als vierpoot, als slede stoel beschikbaar
  • Fraai Italiaans design: Alessandro Grossi
  • Ronde vormen zijn kindvriendelijk
  • Stapelbaar
  • Geschikt voor hergebruik

Leidsterstoel Ergo+ van Donar

Er zijn zo van die beroepen waar je continu van zithouding verandert. Ben je leider of leidster op een kinderdagverblijf dan herken je vast en zeker dit fenomeen. De ontwerpers van Donar weten als geen ander hoe dat is. Niet alleen omdat ze zelf niet stik kunnen zitten op hun bureaustoel, ook vanwege het hogere doel om de beste stoel voor deze doelgroep te ontwikkelen. En dat is gelukt. Met de toepasselijke naam Ergo+. De Ergo+ is zo vormgegeven dat je al draaiend op je stoel je benen goed kwijt kan. Daarnaast kan je achterstevoren op de stoel gaan zitten. Er is genoeg beenruimte en je kan al steunend op de rugleuning de groep toespreken. Of dat niet relaxt is!

Veiligheid is een pré bij een leidsterstoel.

Kruipende kinderen, dwarrelende peuters om je heen. Geheel prettig en veilig is het, wanneer er geen plekken onder de stoel zijn waar vingertjes bekneld kunnen komen. Stel je voor…. Bij de ontwikkeling van de leidsterstoel van Donar was deze veiligheid aspecten de basis. En als laatste, but not least, is het design van de stoel geheel van deze tijd. Het ontwerp van Mads Odgård mag gezien worden. Een beauty die geheel in de circulaire economie past die we nastreven.

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

192.168.1.1 Login