Ruckus

De tafel Ruckus is een echt juweeltje. Niet alleen omdat de tafel een eigentijds design heeft, ook omdat deze de optie heeft om hem in hoogte te verstellen. KI heeft de tafel ontworpen met meerdere doelstellingen. Veel bewegingsvrijheid voor de leerling en student zien zij als belangrijke factor. Daarnaast stond bij het ontwerpen van de Ruckus een minder schools design centraal. Het doorbreken van het standaard is absoluut gelukt. Past dat in uw onderwijsinstelling?

In hoogte verstelbare tafel zorgt voor de betere werkhouding van de leerling

Het aanpassen van de hoogte van je werktafel kan erg handig zijn wanneer meerdere leerlingen per dag aan de zelfde tafel zitten. Leerlingen kunnen behoorlijk van lichaamslengte verschillen. De afstand tussen zitvlak en tafel is vaak vast gesteld op 30 cm. Echter dit kan natuurlijk verschillen, kijkend naar de lengte van het bovenlichaam. Zo wie zo zit er verschil tussen man en vrouw. Bij de tafel Ruckus is het een fluitje van een cent om de tafel te laten zakken of een stukje hoger te zetten.

Tafel Libelle met 2KG stoel

Ja, inderdaad. Daarom heet de stoel 2KG. Zo weinig weegt de stoel. En daarmee boekt hij niets in op gebied van stabiliteit en stevigheid. En het zitcomfort van deze stoel verdient een ster.

Ook schoonheid verdient een plek in het onderwijs.

In combinatie met de tafel Libelle brengt de stoel 2KG evenwicht. De tafel is robuust en uiterst stabiel, waarbij de stoel de elegantie terugbrengt. Opposites attract!

Tafel Libelle met stoel Eco S

Over duurzaam gesproken. Zowel de tafel als stoel zijn volledig uit berkenmultiplex vervaardigd. De HPL toplaag zorgt ervoor dat de leerlingenset krasvast, kleurvast en stootvast is. En HPL is natuurlijk hygiënisch. En HPL is leverbaar in een breed scala aan kleuren. Weleens aan iets anders dan wit of grijs gedacht? Het kan zo levendig en inspirerend werken!

Stoel Eco S, de naam zegt het al: duurzaam

De combinatie van de stoel met de tafel is in de ogen van de Duurzame Schoolinrichter ideaal. Zeker ook vanwege de ergonomische zitpositie van de Eco S. De stoel is inmiddels een vaste waarde binnen het onderwijs.

Tafel Moso met skippy stoel

De Skippy is absoluut een stoel die de leerling veel comfort biedt. De dubbelwandige kuip, en natuurlijk ook de vulling van de zitting, zorgen voor een heerlijke zit. Ergonomie voor de leerling ten top! Samen met onze duurzame tafel Moso, is het een perfect setje. De tafel heeft een berken multiplex blad en massief bamboe poten. Het blad is vanzelfsprekend uitgevoerd met een HPL toplaag. En deze toplaag kan je dan ook weer in alle kleuren van de regenboog kiezen.

Driehoektafel met Eco S stoel

Een tafel in een vorm van een driehoek kan erg handig zijn. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen in lokalen met een ruimte probleem. En vervolgens maken twee tafels dan weer een vierkant. Staat een driehoektafel aan de wand, of voor het raam, dan zouden aan beide zijde een leerling kunnen plaatsnemen. En natuurlijk kan je een driehoektafel ook goed aanschuiven aan een rechthoektafel. De driehoektafel uit onze EcoClass collectie combineren we graag met de EcoS stoel. Over ecologisch gesproken. Tafel en stoel zijn voornamelijk uit berken multiplex geproduceerd. De poten van de tafel uit bamboe. Hoe duurzaam kan het zijn?

Eco S stoel: vaste waarde in het onderwijs

Vele leerlingen hebben al stapels so’s, toetsen en examens afgelegd op deze stoel. Enfin, het zullen niet alleen maar goede herinneringen zijn, toch blinkt deze stoel uit in zitcomfort en ergonomie. Dat de stoel Eco S ook nog eens duurzaam is, vinden wij bij De Duurzame Schoolinrichter een belangrijke bijkomstigheid.

Libelle

Basis onderwijs of voortgezet onderwijs, de tafel Libelle voelt zich thuis op alle niveau’s. De combinatie van het berken multiplex blad met idem gebogen poten zorgt voor fraai design. De HPL afwerking is niet te missen in het onderwijs. Deze leerlingentafel is stabiel en van aller tijden.

Features:

 • Berken multiplex.
 • In hoogtes C3 t/m G7.
 • Uit te voeren met lades, en ander functies.
 • Duurzaam en ecologisch verantwoord (geschikt voor hergebruik).
 • HPL is krasbestendig, voedselvriendelijk, slagbestendig en kleurvast.
 • Het blad is alle mogelijke maten verkrijgbaar en in ieder gewenste vorm.

Moso (tijdelijk uitverkocht)

Het ontwerp van tafel Moso is van alle tijden. Vriendelijk qua vormen, en staat als een huis. Stabiel dus. Het blad is berken multiplex met HPL top, de poten zijn volledig uit bamboe gemaakt. Ecologisch verantwoord en het past in een circulaire economie. By the way: Moso, zo heet de bamboesoort voor de poten.

Features tafel Moso:

 • HPL is krasbestendig, voedselvriendelijk, slagbestendig en kleurvast.
 • Het blad is alle mogelijke maten verkrijgbaar en in ieder gewenste vorm.
 • Ronde vormen zijn kindvriendelijk.
 • De standaard tafel hoogtes zijn C3 t/m G7.
 • Geschikt voor hergebruik.
 • Tijdloos frisse en natuurlijke uitstraling.
 • Duurzaam en ecologisch verantwoord.
 • Ook te bestellen met lade.

*Binnenkort weer verkrijgbaar.

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in: