Basic T

Niet meer weg te denken uit het onderwijs. Tafel Basic staat bekend om zijn T-poot. De poot is zo ontworpen dat leerlingen aan beide lange zijdes kunnen zitten en er genoeg bewegingsruimte is. De tafel staat stabiel, is zo ontworpen en geproduceerd dat ook bij zwaar gebruik zijn mannetje staat. De Schoolinrichter noemt dit “leerling-proof”. Daardoor maakt het deze standaard leerlingtafel tot old time favorite binnen het voortgezet en basisonderwijs.

Naast berken multiplex, ook bamboe tafelblad verkrijgbaar

Een berken multiplex tafelblad met HPL toplaag is niet allen optisch mooi, het blad is ook duurzaam. Alle vereisten voor het onderwijs bezit HPL: krasvast, stootvast, kleurvast, gemakkelijk schoon te maken, etc. Een lange levensduur is het belangrijkste ingrediënt voor duurzaamheid. Toch? Op het T-poot onderstel, die we regulier in zilver metalic 9006 uitvoeren, kunnen we ook een Bamboo Diamond tafelblad monteren. En ook dit is een duurzame oplossing!

Leerlingenset Basic T-poot Berken Multiplex HPL blad

De standaard tafel en stoel voor het onderwijs gaat al jaren mee. Eigenlijk valt deze standaard leerlingenset onder de noemer “never change a winning team”. Inmiddels is hij er ook al in een bamboe variant. Al jaar en dag leveren we de uitvoering met berken multiplex. En dan het liefst met HPL toplaag. HPL is:

 • Krasvast
 • Stootvast
 • Hygiënisch: gemakkelijk schoon te maken
 • Kleurvast en in alle kleuren verkrijgbaar
 • Duurzaam

De leerlingenset Basic is standaard met grijs 9006 onderstel. Past een andere kleur beter bij de school, dan poeder-coaten we het onderstel van tafel en stoel in de gewenste kleur. Iedere hoogte is beschikbaar. De HPL is er standaard in wit, een ook daar kunnen we iedere kleur produceren.

Leerlingenset Basic T-poot met bamboe blad donker

Deze leerlingenset kent iedereen. Of niet? Met een Bamboo Diamond tafelblad is het een vernieuwde duurzame uitvoering. Verkrijgbaar in twee kleurvariaties: licht en zoals hier getoond een donkerder tint. Bamboe past geheel in de duurzame filosofie. En daarbij heeft bamboe alle eigenschappen die we van een tafelblad wensen.

Bamboe in vloerkwaliteit: krasvast, stootvast, hygiënisch etc.

Met het leveren van de bamboe tafelbladen in vloerkwaliteit kunnen wij voldoen aan de hoogste eisen die aan meubilair voor het onderwijs worden gesteld. Want uiteindelijk een lange levensduur is een waardevol facet voor duurzaam leven.

Leerlingenset Basic T-poot model bamboe blad licht

Dit is een mooie variatie op het standaard leerlingenset. Deze tafel is met een Bamboo Diamond blad afgemonteerd. En wel in de lichte bamboe variant. Heerlijk fris, gemakkelijk schoon te maken, en nog belangrijker: stootvast, krasvast, duurzaam. Wij leveren bamboe op “vloer kwaliteit”. En daarom verdient onze bamboe het predicaat Bamboo Diamond.

Bamboe: een toepasbare duurzame oplossing!

Leerlingenset Basic T-poot is uit te voeren met 1 á 2 lades. In alle hoogtes te verkrijgen en daardoor geschikt voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op aanvraag is het mogelijk om te variëren met de kleur van de onderstellen. Past een rode tint of wellicht het klassieke blauw beter binnen jullie school? Vraag naar de mogelijkheden!

Tafel Basic T-poot met stoel Postura+

Gebruiksvriendelijk, stabiel, leerling-proof: deze verrassende combinatie van stoel en tafel brengt energie in de klas. Je kan natuurlijk kiezen voor 1 kleur. Wat dacht je van het combineren van 3 kleuren? Dit maakt het lokaal speelser en nog steeds rustig. De stoel Postura+ en de tafel Basic zijn in alle hoogtes te krijgen.

Welke kleuren combinatie zou jij kiezen?

De Tafel Basic T-poot model is ook verkrijgbaar met lades. De tafel geeft genoeg bewegingsvrijheid voor de leerling. De tafel kan zowel uitgevoerd worden met een berken multiplex blad, als met een Bamboo Diamond blad. Beide ecologisch verantwoord!

Postura

’s Werelds beste ergonomische stoel met 20 jaar garantie. 

Zeker één van de beste stoelen in het onderwijs, wereldwijd! De stoel voldoet aan alle eisen. Zeker op het gebied van veiligheid, brandveiligheid en kras- en slagvastheid. Postura is sterk, lichtgewicht, makkelijk schoon te houden en anti-statisch. 

Features Postura:

 • Ergonomie is optimaal.
 • Veilig stapelbaar tot 12 stoelen.
 • 16 standaard kleuren. 
 • 100 % recyclebaar.
 • Gemaakt van polypropylene.
 • 20 jaar garantie.

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

  whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!