Octopus

Een stevig stoel met een natuurlijke bovenkant en een glimmend onderstel. Een prachtige combinatie van kracht en design!

Features Octopus:

 • Lichtgewicht.
 • Recyclebaar.
 • In drie maten verkrijgbaar.
 • Vijf jaar garantie.
 • Bovenkant is optioneel in verschillende kleuren HPL leverbaar.

Tafel Spider met Stoel Panda

Panda’s komen altijd zo lief en aandoenlijk over. Onze kleutertjes toch ook? Okay, niet altijd. Het blijft een leuke stoel voor de kids. En zeker ook goed te combineren met de andere dierenstoelen. De tafel Spider is een vaak geziene tafel in de kleuteropvang en kleuteronderwijs. Zowel als groepstafel en als leerlingtafel. De leerlingenset Spider/Panda is volledig uit berkenmultiplex vervaardigd. Een ecologisch topper dus! Voor de rest mogen we zeggen dat de set stabiel, krasvast, gemakkelijk schoon te maken, en slagvast is. En de stoel natuurlijk een goede ergonomisch vorm voor die kleine kids.

HPL toplaag: een must voor meubels in het kleuteronderwijs

HPL (high pressure laminate) heeft alle goede eigenschappen voor schoolmeubilair.

 • HPL is krasbestendig en slagvast
 • HPL behou zijn kleur
 • En zo wie zo in alle kleuren verkrijgbaar
 • HPL heeft een dichte structuur en daardoor gemakkelijk schoon te maken: m.a.w. hygiënisch
 • HPL verhoogd de levensduur van de meubelen: en ook dat is duurzaam
 • Berken met HPL toplaag kan gemakkelijk in iedere vorm verwerkt worden

Tafel Spider met stoel Elfje

Iedereen kent ze wel: sterke duo’s. Zoals Stanley en Hardey, Mattie en Wietze, Barend en Van Dorp. Zo zien wij onze kleutertafel en kleuterstoel ook. Spider en Elfje zijn een vast waarde binnen het kleuteronderwijs. Zowel de stoel als tafel zijn volledig uit berken multiplex. Natuurlijk met het FSC keurmerk. De afwerking noemen we HPL. Deze is slagvast, krasbestendig en kleurvast. Ook ideaal met schoonmaken.

Tijdloze vormgeving met hoog veiligheidsfactor

Waarom ronde vormen? Met onze EcoClass collectie wijken we niet van ons standpunt. Rondvormen zijn rondom veiliger voor de kids. En gekoppeld aan de afschrijvingstermijn binnen het onderwijs, dragen ronde vormen bij een tijdloos design. Kortom, leerlingenset Spider/Elf is een passende investering. Deze set voldoet aan alle eisen voor de onderbouw.

Leerlingenset Spider met Kikker kleuterstoel

Leuk en vrolijk. Dat zijn onze kleuterstoelen met de kuip in de vorm van een dier. Kikker is één van. Groen staat hem het beste. En, kikker is verliefd. Op de leerlingentafel Spider. Zowel stoel als tafel zijn geproduceerd uit berken multiplex. En afgewerkt met een HPL toplaag. Dus de stoelen en tafels zijn krasbestendig, slagvast, kleurvast en zeer gemakkelijk schoon te maken. Hygiënisch dus! Vanzelfsprekend, net als bij de andere meubelen voor het kleuteronderwijs, staat veiligheid voorop.

Een kleuterstoel mag licht zijn.

Binnen de EcoClass collectie zorgen we ervoor dat de kleuters hun eigen stoel kunnen tillen. Stabiliteit komt niet altijd vanuit gewicht. Zeker vanuit een goed ontwerp. De stoelen die we uit het dierenrijk presenteren voldoen het de gewenste eisen. En de stoel Kikker zit ook graag naast een ander beest. Ze zijn te combineren!

Juf, mag ik vandaag op de kikker? Zekers, als je morgen op de panda gaat. Zo zou het zo maar kunnen zijn in de onderbouw.

Tafel Spider met Stoel Postura+

De tafel Spider is onmiskenbaar een vriendelijk ontworpen kleutertafel, vervaardigd uit berken multiplex. De ronde vormen maken niet alleen het design passend voor het kleuteronderwijs, vanuit veiligheidsoogpunt is het ook een juiste keuze. De HPL afwerking van het tafelblad zorgt voor de ideale kenmerken voor schoolmeubilair: Krasbestendig, kleurvast, hygiënisch en slagvast. Deze toplaag is ook nog eens in iedere denkbare kleur verkrijgbaar.

Een schoolstoel met 20 jaar garantie!

De tafel Spider is met meerdere stoelen te combineren, echter de Postura+ is de kleurrijkste. De stoel is onverwoestbaar. Je kan er op gaan staan en desondanks breekt deze niet. De stoel is verkrijgbaar van B2 t/m F6. En, welke kleur past het beste bij jullie? Of wordt het een bonte boel? De combinatie van de tafel Spider en de Postura stoel past in een ieder budget.

Groepstafel Spider met stoel Elfje

Het uitzonderlijke van de groepstafel is, dat er veelal specifieke maatwensen zijn. Alsmede qua afwerking. Met de groepstafel Spider kan, ieder gewenste maat gemaakt worden. Alles in redelijkheid natuurlijk, want de tafel moet ook door de deur passen, als we komen leveren. En dan past de leerlingenstoel of kleuterstoel Elfje er perfect bij.

Ronde vormen staan voor veiligheid

Net als de groepstafel heeft de kleuterstoel Lotus ronde vormen. En er is ook zeker opgelet of de vingers van de kleuter nergens tussen kunnen blijven steken. Het design van zowel stoel als tafel is eigentijds, en toch tijdloos. Hebben jullie kleur wensen; de HPL toplaag is in vele kleuren leverbaar.

Wij werken samen met o.a.

lef
scalabor
eco wood design

Blijft op de hoogte & schrijf je in:

  whatsapp Vragen? Stuur ons een appje!