Design meubels voor de kleuters

Kleuter meubels

Voor de jongste groepen in het basisonderwijs is het gevoel van veiligheid erg belangrijk. Kinderen gaan voor het eerst alleen de wereld verkennen zonder het toeziend oog van de ouders. Het gebruik van hout en vriendelijke vormen geven de kleintjes precies het gevoel van thuis. Deze design kleuter-lijn sluit aan bij de behoefte en beleving van ontdekkende kleuters.

Met de 2,5 kg is het Elfje tot 2 kg lichter dan de huidige in Nederland gevoerde houten kleuterstoelen.
Door gebruik te maken van ecologische berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige HPL (High Pressure Laminate) toplaag in divese frisse kleuren is de deze kleuterstoel krasbestendig en net zo sterk als de traditionele houten zwaargewichten.
Eenvoudig stapelbaar, zelfs door de kleuters zelf makkelijk te stapelen of in de kring te zetten.
* Standaard zithoogte: A1 t/m C3 (26, 31 en 35cm)
* HPL kleur wit en beuken

De Spider tafel past bij het Elfje stoel. De tafelbladen  kunnen in elk gewenste vorm gemaakt worden. De tafels zijn mooi afgewerkt met een gelakte randafwerking.
Ook bij de tafels wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, die afgewerkt is met een hoogwaardige HPL (high pressure Laminate) toplaag. Hierdoor is de kleutertafel krasbestendig.
* Standaard tafel hoogte: A1 t/m C3 (46, 53 en 59cm)
* HPL kleur wit en beuken

De Fairy kast bij helemaal in de sfeer van de beleving van de kleuters. De kast heeft een vriendelijke, ronde vorm en heeft een gelakte randafwerking.
De hoogte van de Fairy kast is 94cm, heeft 4 opbergvakken, een lade en staat op zwenkwielen.
Ook bij de kast wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, die afgewerkt is met een hoogwaardige HPL (high pressure Laminate) toplaag.
* HPL kleur wit met een beukenkleur lade

                                                            

©Typefouten voorbehouden 2018