Design meubels voor voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs meubels

Ook in het voortgezet onderwijs is het gevoel van beleving net zo belangrijk als in het basis onderwijs. Kinderen willen zich veilig, zich thuis voelen op school, in de warme huiselijke uitstraling. Het gebruik van hout en vriendelijke vormen sluit aan bij de behoefte en beleving van deze groep kinderen.

Om de huiselijke beleving door de hele school te beleven , is de ECO-S set ontstaan. De ECO-S stoelen zijn een lichtgewicht. Ruimtes worden immers meer flexibel gebruikt en het meubilair moet makkelijk door de kinderen te verplaatsen zijn. Deze ECO-S set is nog in ontwikkeling. Tegelijkertijd willen we u wel alvast de uitstraling laten zien en de beleving laten voelen.
Door gebruik te maken van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige HPL (high Pressure Laminate) toplaag is zowel de stoel als de tafel krasbestendig.
* Standaard hoogte: F6
* HPL kleur wit en beuken

De ELF collectie is speels vormgegeven, van ecologisch berkenhout en duurzaam in gebruik. Deze collectie kan uitstekend ingezet worden voor de docenten. De stoelen zijn ideaal in de docentenkamer en de vergaderzalen.

Ook bij Elf maken we gebruik van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige, krasbestendige HPL (high Pressure Laminate) toplaag.
* Standaard hoogte F6
* HPL kleur is wit

De Leaf tafel past bij de Elf stoel. Het tafelblad is aan de achterzijde een deel naar voren gebogen, zodat er extra werkruimte ontstaat.
Ook hier wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige, krasbestendige HPL (high Pressure Laminate) toplaag.
* Standaard hoogte F6
* HPL kleur is wit

De Fairy kast heeft een vriendelijke, ronde vorm en heeft een gelakte randafwerking.
De hoogte van de Fairy kast is 94cm, heeft 4 opbergvakken, een lade en staat op zwenkwielen.
Ook bij de kast wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, die afgewerkt is met een hoogwaardige HPL (high pressure Laminate) toplaag.
* HPL kleur wit met een beukenkleur lade

                                        

©Typefouten voorbehouden 2018