Design meubels voor de midden- en bovenbouw

Midden- en bovenbouw meubels

Voor de midden- en bovenbouw groepen in het basisonderwijs is het gevoel van beleving belangrijk. Kinderen voelen veilig, voelen zich thuis op school en voelen zich vrij in de warme huiselijke uitstraling. Het gebruik van hout en vriendelijke vormen geven de kinderen precies het gevoel van thuis. Deze design basisschool-lijn sluit aan bij de behoefte en beleving van ontdekkende kinderen.

Om de huiselijke beleving door de hele school te beleven , is de ECO-S set ontstaan. De ECO-S stoelen zijn een lichtgewicht. Ruimtes worden immers meer flexibel gebruikt en het meubilair moet makkelijk door de kinderen te verplaatsen zijn. Deze ECO-S set is nog in ontwikkeling. Tegelijkertijd willen we u wel alvast de uitstraling laten zien en de beleving laten voelen.
Door gebruik te maken van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige HPL (high Pressure Laminate) toplaag is zowel de stoel als de tafel krasbestendig.
* Standaard zithoogte: C3 t/m F6
* HPL kleur wit en beuken

De Fairy kast past, net als bij de kleuters, heel goed in de midden- en bovenbouw. De hele design lijn komt dan door de hele school terug.De kast heeft een vriendelijke, ronde vorm en heeft een gelakte randafwerking.
De hoogte van de Fairy kast is 94cm, heeft 4 opbergvakken, een lade en staat op zwenkwielen.
Ook bij de kast wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, die afgewerkt is met een hoogwaardige HPL (high pressure Laminate) toplaag.
* HPL kleur wit met een beukenkleur lade

Groep 8

Groep 8 is de groep waar de kleintjes al groot zijn. Op weg naar de volgende stap, namelijk voortgezet onderwijs. Deze groep heeft wat extra’s en daarom voor deze groep introduceren wij de volwassen Elf stoel en Leaf tafel, zodat het een eenheid van huiselijke warmte uitstraalt.
Deze collectie is speels vormgegeven, van ecologisch berkenhout en duurzaam in gebruik. Deze collectie kan uitstekend ingezet worden als docenten set.

Ook bij Elf maken we gebruik van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige, krasbestendige HPL (high Pressure Laminate) toplaag.
* Standaard zithoogte F6
* HPL kleur is wit

De Leaf tafel past bij de Elf stoel. Het tafelblad is aan de achterzijde een deel naar voren gebogen, zodat er extra werkruimte ontstaat.
Ook hier wordt gebruik gemaakt van ecologisch berkenhout, afgewerkt met een hoogwaardige, krasbestendige HPL (high Pressure Laminate) toplaag.
* Standaard zithoogte F6
* HPL kleur is wit

De Fairy kast komt ook in deze groep tot zijn recht.

                                         

©Typefouten voorbehouden 2018