R&S maatwerk oplossingen

R&S is vooral met maatwerkoplossingen uw flexibele partner. R&S denkt met u mee. De vraag naar maatwerkoplossingen voor interieurproblemen groeit iedere dag. Ontwikkelingen als Het Moderne Leren, Het Nieuwe Werken en de steeds verdergaande personalisering van werkelijk alles om ons heen hebben daar een grote invloed op.

Er zijn verschillende redenen om voor een maatwerkoplossing te kiezen. De beoogde ruimte vraagt om iets bijzonders of u heeft behoefte aan een meubel dat niet in een standaardcollectie te vinden is. Wellicht heeft u zelf een idee/ontwerp voor een meubel en kunnen onze meubelmakers dat voor u uitwerken, door onze diverse inkoopkanalen is alles mogelijk. Wij gaan aan de slag met uw wens & beleving.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren, mee te kijken en denken, om zo een ideale oplossing te vinden.

Op basis van de inventarisatie wordt een voorstel gemaakt met daarbij een concrete offerte of een raming. Waar nodig of wenselijk visualiseren we het project in 2D of 3D, en maken we een kleurvoorstel, zodat u een idee krijgt hoe de ruimte/ het meubel er uit gaat zien.

R&S Lease

Meubels leasen is niets anders dan het huren van schoolmeubels.
R&S verzorgt schoolinrichtingen op huurbasis. Dit kan voor de duur van enkele weken of maanden zijn, maar ook voor enkele jaren.

R&S voorziet in de behoefte van schoolmeubelverhuur in Nederland en België. Profiteer van onze ervaring en kies voor een betrouwbare partner die met u meedenkt en deze extra service biedt voor haar klanten.

Bij ons bent u altijd verzekerd van:

  • Scherpe tarieven
  • Grote voorraad
  • Kwaliteitsmeubelen
  • Uitstekende service
  • Flexibele huurperiodes
  • Volledige ontzorging
  • Inclusief, snelle levering en ophaalservice

 

Ontdek ook het gemak van het huren van uw schoolinrichting en vraag een vrijblijvende offerte aan. Levering is bij R&S Lease is al mogelijk op bijzonder korte termijn.